Futsal: Ha az időjárás nem szól közbe, ma lesz Haladás - Cső-Montage meccs

Frisss • 2013. január 16., szerda •
A bajnokságban elmaradt az üllőiek és a szombathelyiek találkozója, ám ma már összecsap a Cső-Montage és a Swietelsky-Haladás VSE futsalcsapata. Ezúttal a Magyar Kupa negyedik fordulójában mérkőznek meg a fiúk, a helyszín pedig a Haladás VSE munkacsarnoka – írja a csapat közleményében.
Futsal: Ha az időjárás nem szól közbe, ma lesz Haladás - Cső-Montage meccs

A hó miatt nem tudott játszani legutóbb a Haladás. A Cső-Montage–Haladás mérkőzés elmaradt hétfőn, mert a hóhelyzet megakadályozta a szombathelyieket az utazásban. A szövetség hozzájárult a halasztáshoz. Érdekesség, hogy ma a két csapat a Magyar Kupában is egymás ellen játszik – akkor a Csőnek kell megpróbálnia útra kelni. Bár estére havazást ígértek a meteorológusok, talán összejön az összecsapás.

A Magyar Kupa küzdelmeiben a szombathelyiek a két NB I-es riválison jutottak eddig túl: a Veszprém ellen 12–3-ra hengereltek Kottánék, míg a Gödöllői Bikákat 6–2-re győzték le a zöld-fehérek. Az üllőiek még nem találkoztak első osztályú ellenféllel: először Bábolnán, majd Nagykátán arattak sikert – olvasható a csapat közleményében.

Most, a legjobb négy közé jutás a tét. Itt már két mérkőzésen dönt. Az elsőnek a Swietelsky-Haladás VSE ad otthont: ma 20:15-kor kezdődik a találkozó.

Horváth Levente csapatának az év elején két kitűzése volt: ismét elérni a bajnokságban a felsőházat, a Magyar Kupában pedig a legjobb négy közé jutni. Mindkettőre megvan még az esélye a zöld-fehéreknek.

– A Cső-Montage ellen e heti küzdelmünkbe az időjárás is közbeszólt: hétfőn nem tudtunk elutazni Üllőre – mondta Horváth Levente, a Swietelsky-Haladás VSE vezetőedzője. Meg is van az új időpont: február 11-én pótoljuk a találkozót. A héten új játékos is látogatja a tréningjeinket: Sipos Norbertről van szó. A Siófokról távozó játékosnak még nincsen új klubja, így napokon belül eldőlhet, hogy hozzánk szerződik-e.

Eddig a Cső ellen – ezt már többször is elmondtam – még sosem sikerült nyernünk, reméljük, minél előbb megszakad ez a rossz sorozat. A Magyar Kupában eddig mindig NB I-es ellenféllel találkoztunk, és – a bajnoksággal ellentétben – jól sikerültek ezek a meccsek. Annak ellenére, hogy milyen rossz idén a hazai bajnoki mérlegünk, ebben a sorozatban ki tudtuk használni a helyzeteinket és sorban rúgtuk a gólokat. Ezt szeretném látni szerda este is. Annak ellenére, hogy még nem győztük le a Csőt, nem csak a győzelemben, hanem megnyugtató előnyszerzésben is reménykedem.

közösség

további frisss

lap tetejére