Válogatott kerettagok lettek az Agrobio Classic Kick-box Club versenyzői

frisss • 2019. június 03., hétfő •
Az Agrobio Classic Kick-box Club két utánpótlás korú versenyzője részt vett a Dorogon megrendezésre került Utánpótlás Országos Bajnokságon.
Válogatott kerettagok lettek az Agrobio Classic Kick-box Club versenyzői

Mindkét versenyzőnk kiharcolta a válogatottságot egész éves teljesítményükkel és ranglista helyezésükkel. Indulni fognak idén a korosztályos Európa-bajnokságon Győrben - olvasható a csapat közleményében.

Holczmüller Bence eredetileg -89kg junior súly- és korcsoportban nevezett, de sajnos a nevezett versenyzők visszaléptek, így nagy valószínűséggel Bencét megfosztották újabb bajnoki címektől. Bence bevállalta a +12 kg-os súlykülönbséget, így -94kg junior súly- és korcsoportban indult el. Nem sok hiányzott a light-contact és a kicklight szabályrendszerű küzdelmekben, hogy meglepetést okozzon. Ellenfelének igen meg kellett dolgozni az aranyéremért. Bence nagyon jó fizikai és mentális formában van. Ezt kell majd átmenteni az Európa-bajnokságra is! Light-contact és kicklight szabályrendszerben válogatott versenyző lett.

Németh Péter sokkal jobb formában volt, mint a budapesti világkupán. Mindhárom szabályrendszerben nagyokat küzdött. Három szabályrendszerben is válogatott versenyző lett! 

 

Eredmények:

Holczmüller Bence -94kg junior light-contact 3. hely

Holczmüller Bence -94kg junior kicklight 3.hely

Holczmüller Bence -94kg junior pointfighting 3.hely

 

Németh Péter -94kg junior light-contact 2.hely

Németh Péter -94kg junior kicklight 2.hely

Németh Péter -94kg junior pointfighting 3.hely

közösség

további frisss

lap tetejére