Április 24. és 26. között újra Diáknapok a ELTE-SEK-en!

Frisss.hu/Farkas Beni/Frisss FM - Fotót: Frisss.hu • 2017. április 21., péntek •
Immár az ELTE neve alatt ismét beindunak a Diáknapok.
Április 24. és 26. között újra Diáknapok a ELTE-SEK-en!

Egy három napos rendezvény keretében jelentkeznek újra a Diáknapok az ELTE Savaria Egyetemi Központban. Korábban ez a program kicsit a háttérbe szorult, ám az ELTE érkezésével új erőre kapva ismét vidám és szórakoztató pillanatokkal várnak minden hallgatót és a városlakókat is.

“Visszahozzuk az immár hagyományosnak számító Diáknapokat. Színes programokkal próbálkozunk úgy, hogy a hallgatók figyelmét és érdeklődését minél jobban fel tudjuk kelteni, és reméljük, hogy meg is tudjuk őket mozgatni csapatépítéssel, különböző feladatokkal” - mondta el Egervári György, az ELTE Hallgató Önkormányzatának szombathelyi ügyekért felelős alelnöke.

Sokféle programmal készülnek a hallgatóság számára, köztük régi nagy kedvencek is visszaköszönnek, amelyekben a kilátogatók saját egyetemista éviek diáknapjait ismerik fel.

“A diákrektor vetélkedőt visszahozzuk, ez az elmúlt két évben sajnos nem volt. Itt különböző feladatokban kell megmérkőzniük a csapatoknak. 10-15 fős csapatok jelentkezését várjuk, ahova szeretnénk és reméljük, hogy kialakul egy oktatói csapat is.”

A régi nagy kedvenc, a Normandiai partraszállás is vissza fog térni, amelynek keretében a diákok az egyetem épülete előtt található Perint-hídnál fognak versenyezni. Ennek keretein belül a hallgatóknak egy épített hajóval kell a Perinten 10-20 métert megtenniük. Ez a program április 25-én délután kettő órakor lesz.

A három nap alatt különböző előadók műsoraival is találkozhatnak a hallgatók és az érdeklődők, a program ugyanis nem zártkörű, mindenki nagy szeretettel várnak.

“Hétfő estére egy helyi zenekart hívtunk, az Újvilág Utca névre hallgatnak a srácok. A keddi napon a Mágikus Mintha koncertjével alapozzuk tovább a bulit, aztán jön szerdán Nagy Feró" - mesélte Egervári György.

A programokra nem csak a hallgatókat várják, hanem a kíváncsi városlakókat is. Az április 24. és 26. között tehát az ELTE Savari Egyetemi Központ A épületének udvarában várnak mindenkit az egyetem hallgatói.

közösség

további frisss

lap tetejére