Jobb, ha nem flörtöl ma az Ikrek (márc. 10.)

Seprenyi Fanni • 2017. március 10., péntek •
Pénteki horoszkóp.
Jobb, ha nem flörtöl ma az Ikrek (márc. 10.)

KOS március 21.-április 20.

Őrizze meg nyugalmát, ma a konfliktuskedvelő emberek meg fogják találni, maradjon nyugodt, minden megoldódik. Tanulja meg, az embereket szeretjük, a tárgyakat használjuk!

 

BIKA április 21.- május 20.

Ma figyeljen befelé, fogjon egy könyvet, kapcsoljon ki egy kicsit, az elmúlt időszakban túlaggódta magát, lassítson a tempón, dolgozni csak lassan, szépen, ahogy a csillag megy az égen úgy lehet, és úgy érdemes.

 

IKREK május 21.- június 21.

A mai nap a flörtölésé, párja féltékeny lehet önre, fogja vissza magát, a családi békesség érdekében, ma ne legyen szelektív a hallása, figyeljen minden kérésre, az Univerzum meg fogja hálálni.

 

RÁK június 22.- július 22.

Ma legyen hálás, nem olyan rossz az élete, mint amilyennek hiszi, ne azt nézze, milyen messze van még a cél, hanem azt is, ahova eljutott már! A nap végén mennyi mindenért hálás lehet, holnap még többet fog kapni.

 

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Dolgozzon keményen, ne engedjen az elveiből, ne legyen megalkuvó, önnek van igaza, harcoljon érte. A nap végén hátradőlhet és megnyugodhat; Ezt is megoldotta!

 

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Ne bántson meg senkit, válogatása meg a szavait, minden úgy lesz, ahogy lennie kell, minden a fejlődését szolgálja, nyugalom, tiszteljen ma mindenkit és önt is fogják.

 

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Ez az ön napja, ma minden sikerül, tökéletes nap egy új kezdethez, zárja le a régit nyugodt szívvel, minden vég egy új kezdet!

 

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Ne rágódjon tovább ugyanazon a problémán, ne panaszkodjon, álljon fel es oldja meg. Képes mindenre, csodálatos energiák veszik ma körül, éljen a lehetőséggel, használja ki!

 

NYILAS november 23.-december 21.

Ma ne akarjon racionális oldalról megközelíteni semmit, semmi sem az, aminek látszik. Adja át magát az önt körülvevő energia hatalmának, sodródjon az árral, bízzon magában!

 

BAK december 22.-január 20.

Ne idegeskedjen, nem ér annyit az a problémának hitt próbatétel valójában önt szolgálja, erősebb, mint valaha, ne habozzon, emelje fel a telefont és oldja meg!

 

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Ma valakinek nagyon nagy szüksége lesz önre, nyújtsa a kezét segítséggel. Engedje, hogy a jó szíve vezesse. Nem fogja megbánni, szeressen!

 

HALAK február 20.-március 20.

Ideje rend berakni az elvarratlan szálakat az emberi kapcsolataiban, gyerünk, gyerünk, mindig az kezdeményez, akiben nagyobb a szeretet! Legyen ön a nagyobb!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére