A Vízöntő sodródjon csak az árral (máj. 10.)

Seprenyi Fanni • 2017. május 10., szerda •
Szerdai horoszkóp.
A Vízöntő sodródjon csak az árral (máj. 10.)

KOS március 21.-április

Kedves Kos! Nem attól fáj a gyomra, amit megeszik, hanem attól, amit nyel! Ne görcsöljön! Tegyen oda pontot, ahova vesszőt akart!

 

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Ne rohanjon sehova! Ma úgy érzi végre lecsillapodtak az indulatok Önben, és visszaáll minden a régibe! Ez így is van! De ne felejtse, nem megszerezni nehéz, hanem megtartani!

 

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Ma minden percben őrizze meg a higgadtságát és nyugalmát! Ne hagyja magát befolyásolni semmiféle negatív gondolatnak! Ma különösen teremt a gondolataival! Csak a jóra!

 

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Ma adjon bele mindent abba, amit csinál, ahogy ma vet, holnap úgy arat! Ne végezzen félmunkát! Hozza ki magából a legjobbat! Megéri, higgye el!

 

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Ideje pihenni! Kicsit vegyen vissza a lendületből, hallgasson a pihentető énjére; hosszútávon az a kedvező, ha ma pihen!

 

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Ma készüljön fel a "különös véletlenek" sorozatára, az önmegvalósítás megkezdődött! Figyelje a jeleket!

 

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Ne vesztegessen több időt olyan emberre, aki folyamatosan csak bántja, lehúzza az energiaszintjét! Dobja ki a szemetet és emelkedni fog!

 

SKORPIÓ október 24.- november 22.

 

Kedves Skorpió! Ma nyugodtan bűnözhet az evésben. Ma semmi sem hizlal, nagyon jó periódusában van! A csillagok kedveznek Önnek! Jutalmazza magát!

 

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Vegyen vissza hirtelen felindulásból okozott szívtiprásából, ha nem akar mindenkit elmarni a környezetéből. Este legyen egyedül, figyeljen befelé!

 

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Ma ne engedjen a csábításnak, nem ér annyit a pillanatnyi képzelt öröm, mint amennyit veszíthet vele! Jócselekedeteiért kárpótlást kap! Nagyon jó lesz!

 

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Ma ne akarjon racionális oldalról megközelíteni semmit, semmi sem az aminek látszik. Adja át magát az önt körülvevő energia hatalmának, sodródjon az árral, bízzon magában!

 

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Szeressen, tiszteljen ma mindenkit maga körül bármilyen nehezére is esik. Meglesz hamarosan a nyugalmának a gyümölcse, még picit tartson ki!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére