Baleset, hamisítás, hangoskodás - rendőrségi hírek Vas megyéből

Frisss • 2013. július 20., szombat •
Motoros gázolás, okirat hamisítás, csalás, hangoskodás. Az elmúlt 24 óra eseményei Vas megyéből a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója alapján.
Baleset, hamisítás, hangoskodás - rendőrségi hírek Vas megyéből

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök péntek reggel Szombathely külterületén. Egy személygépkocsival közlekedő zalaegerszegi férfi a 87-es számú főút és az Ipari út kereszteződésében ütközött egy, a védett úton haladó segédmotor-kerékpárossal.  A balesetben a motoros megsérült. Az ügyben a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást indított.

B. Zoltán 39 éves helyi lakost állították elő a járőrök az egyik szombathelyi vendéglátóegység elől péntek este, mivel hangoskodott és agresszív magatartást tanúsított. Vele szemben a Szombathelyi Rendőrkapitányság garázdaság bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Két szombathelyi lakost vett őrizetbe a Sárvári Rendőrkapitányság péntek délután. Igazoltatásuk során kiderült, hogy M. Gyöngyi 32 éves személy elfogását a Sárvári Rendőrkapitányság magánokirat-hamisítás és Cs. Imre 40 éves személy elfogását a Soproni Rendőrkapitányság csalás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt korábban már elrendelte.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére