Egy nő kerekesszékben tolta be halott nagybátyját a bankba, hogy kölcsönt vegyen fel a nevében

• 2024. április 18., csütörtök •
Halott nagybátyja nevében akart kölcsönhöz jutni egy brazil nő, aki a férfi holttestét is magával vitte a bankba annak bizonyításaként, hogy még alá tudja írni a szükséges banki papírokat. Az alkalmazottak azonban gyanút fogtak és kihívták a rendőrséget. A nőt csalással elkövetett lopással vagy sikkasztással vádolhatják.
Egy nő kerekesszékben tolta be halott nagybátyját a bankba, hogy kölcsönt vegyen fel a nevében

Egy Rio de Janeiró-i nő egy idős férfi holttestét vitte be egy bankba, hogy megpróbáljon 17 000 brazil reált, átszámolva 1,2 millió forintnyi kölcsönt felvenni – írta meg a TV Globo alapján a brazilreports.com.

A gyanakvó banki alkalmazottak videóra vették az esetet, és kihívták a rendőrséget. A nőt állítólag őrizetbe vették, és a bizarr videó hamarosan vírusként terjedt a közösségi médiában - írja az Index.

A felvételen az látszik, hogy az Érika de Souza Vieira Nunesként bemutatkozó nő egy tolószékben ülő sápadt, idős férfi mellett áll. A nő láthatóan felemeli a férfi fejét, beszél hozzá, és arra kéri, hogy írja alá a hitelpapírokat. A nő az idős férfi unokahúgaként mutatkozott be.

Bácsikám, figyelsz rám? Alá kell írnod a kölcsönszerződést. Ha nem írod alá, nincs megoldás, mert én nem tudom aláírni helyetted

– mondta Nunes a videón.

„Nincs jól, a színe…” – mondta az egyik banki alkalmazott.

Ő ilyen. Nem mond semmit

– válaszolta Nunes, majd megkérdezte a már halott férfit, hogy nem akar-e kórházba menni.

Az alkalmazottak hamarosan hívták a rendőrséget, akik később megállapították, hogy a 68 éves Paulo Roberto Braga néven azonosított férfi már néhány órája halott volt.

A rendőrség közölte, hogy vizsgálni fogják az idős férfi halálának körülményeit, beleértve azt is, hogy a nő valójában az unokahúga-e, és hogy mások is részt vettek-e a csalási kísérletben. Nunes-t a nyomozás eredményétől függően csalással elkövetett lopással vagy sikkasztással vádolhatják.

Forrás: index.hu
Fotó: képernyőkép

közösség

további frisss

lap tetejére