Utánpótlás tekintetében is erős a SzoESE kézilabda együttese

Frisss • 2016. november 03., csütörtök •
Szentgotthárdról tértek haza aranyéremmel a fiúk.
Utánpótlás tekintetében is erős a SzoESE kézilabda együttese

A hétvégén már 22. alkalommal rendezték meg Szentgotthárdon az Arany János Nemzetközi Kézilabda Tornát. Magyarország legnevesebb egyesületei mellett érkeztek csapatok Szlovéniából, Ausztriából és Horvátországból is. Hazánkból pedig olyan nagynevű utánpótlásbázisok képviseltették magukat, mint az Éles Kézisuli, a PLER, a Telekom Veszprém vagy épp a házigazda Szentgotthárdi KK.

A Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület ifjú kézilabdázói a 2006-os korcsoportban arattak fényes győzelmet. A 8 csapatot felvonultató korosztályban a két szentgotthárdi csapat mellett egy osztrák, valamint két-két szlovén és horvát gárdát is sikerült két vállra fektetniük Takács Gabriella irányításával. Így aranyéremmel tértek haza a rendezvényt követően.

A torna legjobb játékosának egyébként Draskovics Vilmost (képünkön) választották, aki - testvérével együtt - hatalmas szerepet vállalt a győzelem megszerzésében.

Sok idejük nem lesz pihenni a fiataloknak, hiszen 2016. november 12-én már Alsőörsön lépnek pályára az MKSZ Kisiskolások számára kiírt bajnokság következő fordulójában.

A győztes csapat tagjai: Draskovics Valér (Bolyai), Draskovics Vilmos (Bolyai), Farkas László (Derkovits), Farkas Bence (Gothard), Füst Balázs (Gothard), Lajtai Sebestyén (Gothard), Mátés Bence (Gothard), Nagy Belián (Gothard), Rákóczi András (Nyitra), Simon Olivér (Gothard), Sugár Bence (Nyitra). Edző: Takács Gabriella

közösség

további frisss

lap tetejére