Ligeti Dániel: az olimpiai 7. hely reális eredmény

Szita Róbert - Fotó: Bodorkós Máté • 2016. szeptember 09., péntek •
A Haladás VSE szabadfogású birkózója biztosan nekifut a következő olimpiai ciklusnak is. Fotónkon mesterével, Veréb István szakosztályvezetővel látható.
Ligeti Dániel: az olimpiai 7. hely reális eredmény

A riói történések feldolgozásához még idő kell. Azt gondolom, hogy össze kell szedni magam, mind egészségügyileg, mind lélektanilag. Most még van egy betegségem, amivel már több mint egy hete küzdök. Szeretnék végre átállni az európai életvitelre, mert hetek óta csak hajnali 4 órakor tudok elaludni, majd kitűzni a következő időszak céljait - fogalmazott kérdésünkre adott válaszában a 27 esztendős zöld-fehér birkózó, aki szerint a következő olimpiai ciklus 4 éve is simán ,,benne van".

Úgy érzem, hogy a hetedik hely nem rossz. Ez egy reális eredmény. Ha azt nézem. hogy a világ első nyolc birkózója kicsoda, és ott a nevem közöttük, akkor ez szenzációs. Nagyon szeretném ezt így gondolni és így érezni, és nem úgy, hogy volt egy nagy lehetőségem, amit elszalasztottam. Ehhez idő kell és nehéz úgy ránézni a nevekre, hogy vannak közöttük olyanok, akiket már elvertem, de persze mögöttem, a 10-20. helyig is találhatóak világ- és Európa-bajnokok, olimpiai érmesek. Szóval a mi mezőnyünk nagyon sűrű, nagyon erős, szeretném pozitívan felfogni a velem történteket, de még nem megy - tette hozzá a frisss.hu-nak nyilatkozó Ligeti Dániel. 

 

közösség

további frisss

lap tetejére