Jubileumi Emlékfutás

frisss, femina.hu • 2019. szeptember 21., szombat •
A ELTE Savaria Egyetemi Központja a 2019/20-as tanévben ünnepli a szombathelyi felsőoktatás elindulásának 60 éves évfordulóját.
Jubileumi Emlékfutás

Ebben a tanévben több rendezvényük is a 60 éves jubileum keretén belül zajlik.

 2019. szeptember 22-én vasárnap a Schaeffler Savaria 6. Futófesztivál Szombathelyen rendezvényen belül rendezi meg az ELTE Savaria Egyetemi Központja a JUBILEUMI EMLÉKFUTÁST.

A versenypálya megegyezik a Futófesztivál útvonalával: Versenyközpont Károlyi Gáspár tér ELTE SEK „C” épület és „A” épület közötti rész. Teljes útlezárással.

 A jubileumi rendezvénysorozat részeként 2,5 km-es emlékfutást rendeznek. Nem verseny lesz, hanem egy közös örömfutás, amit mindenki a neki megfelelő tempóban teljesíthet. A résztvevők a szombathelyi egyetemi központ vezetői, a képzési területek oktatói, aktív és végzett diákjai, a Bolyai Gimnázium oktatói diákjai, a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület tagjai. Emellett az anyaintézmény, az ELTE is képviselteti magát.

A résztvevők 13.00-kor gyülekeznek a az ELTE SEK Dísztermében, ahol megkapják az egyedi pólókat és sapkákat, majd 13.35 és 13.45 között elindulnak a 2,5 km-es táv teljesítésére.

közösség

további frisss

lap tetejére