Godzillának csúfolták, keresett modell lett belőle

Szerző: frisss.hu/LittleThings - Fotó: youtube.com • 2017. május 21., vasárnap •
Elképesztő méretekkel büszkélkedhet a fiatal lány.
Godzillának csúfolták, keresett modell lett belőle

Aly Stolz már az óvodában kitűnt a gyerekek közül, ugyanis egy fejjel magasabb volt a többieknél. Egészen megdöbbentő, de 12 évesen már a magassága elérte a 190 centit, a gimnáziumban pedig még tovább nőtt.

 

 

Ha valaki egy kicsit más, mint a többiek, akkor szinte törvényszerű, hogy a mások céltáblájává válik. Aly-t állandóan cikizték a suliban, gyakran csúfolták szörnyetegnek vagy godzillának.

 

 

Különleges mérete sok nehézséget okoz neki a vásárlásoknál. Ötvenes cipőt hord, a női nyári ruhákat pólónak hordja, nadrágot pedig csak rendelni tud.

 

 

Ettől függetlenül, Aly már maga mögött hagyta a sérelmeket, rátalált a szerelem és jobban érzi magát a bőrében, mint bármikor. Ráadásul, - mint mondja - a magassága praktikus is, hiszen erős, bármit fel tud emelni, és olyan dolgokat is elér, amit egy alacsonyabb nő vagy férfi nem tudna.

 

 

A nő rájött arra is, hogyan tudná előnyére fordítani az adottságait, egy időben modellkedett. Miután megunta a szépségipart, elkezdte kiélni a kreativitását, jelenleg festőművészként tevékenykedik. 

via LittleThings

közösség

további frisss

lap tetejére