Forrt a medence: AVUS - Kanizsa VSE 8-7

Szita Róbert helyszíni tudósítása - Fotó: Tóth Arnold • 2017. március 11., szombat •
Az OB I/B-s tabella biztos felsőházi pozíciójáért szállt csatába, illetve medencébe a szombathelyi vízilabda-csapat és az álmok valósággá váltak, Matajsz Márk csapata újra győzött és már biztos résztvevője a felsőháznak!
Forrt a medence: AVUS - Kanizsa VSE 8-7


AVUS - KANIZSA VSE 8-7 (0-1, 1-0, 6-3, 1-3)

OB I/B-s vízilabda-bajnokság - Szombathely, Fedett Uszoda, 250 néző

AVUS: Horváth A. – Cvetic 1, Hajmási 2, Ekler 2, Juhász 1, Kutasi, Kurucz 1

Csere: Takács 1, Doma, Polcsik, Sági, Galambos Baranyai. Edző: Matajsz Márk.

Itt a vége, már biztosan mi játszunk a felsőházban a rájátszás során!

4. negyed: 3 percig semmi nem történt, aztán szépítettek a kanizsaiak, 7-5. Jobban játszanak ezekben a pillanatokban a vendégek, 2 perccel a vége előtt már 7-6, de Hajmási bebombázta a győztes gólt, 8-6!!! Még egy 5 méteres-gól a végén, 8-7-re nyertünk, bravó!

3. negyed: egyáltalán nem emlékeztet az eredmény arra, hogy vízilabda meccsen vagyunk. Nagyon sok hibával játszik mindkét csapat. Reméljük, hogy a végén az erő megint velünk lesz. Szükség is lesz rá, mert a negyed közepén megint a vendégek szereztek vezetést, 1-2, aztán gyorsan rádobták a harmadikat is, kicsit szétesettnek tűnnek az aligátorok, 1-3. Aztán Ekler Bendegúz szépített, 2-3, majd rögtön utána Kurucz Barna is betalált, 3-3. Újabb 1 perc múlva már itt az előny, Hajmási András a gólszerző, 4-3. Az ellentámadásból egyenlítettek, de Takács Kristóf is feliratkozott a góllövők közé és így már 5-4. Nagyon harcos meccs, a negyed végén Hajmási újra szép gólt lőtt, ezzel először vezetünk kettővel, 6-4, majd az utolsó másodpercekben Ekler Bendegúz 5 méteresből növelte tovább a fölényt, 7-4!!! 

Szünet.

2. negyed: egyelőre nem megy a játék, megint a kanizsaiak hozták el a ráúszást követően a játékszert, majd lefordulás után Juhász Máté ejtése végezte a kapufán. 11 perc alatt nem lőttünk gólt, jött is az időkérés Matajsz Márktól. A játékmegszakítás sikerrel járt Vladimir Cvetic egyenlített egy megúszást követően, 1-1. Jókor jött a szünet. 

1. negyed: a vendégek hozták el a labdát, ,ajd ádáz sata bontakozott ki a vízben, Sokáig nem esett taláélat, pedig a 4. percben Hajmási még 5 méterest is dobhatott, de ez is kimaradt. Nem jöttek be sem a távoli bombák, sem a közeli ejtések, így aztán a vége előtt 1 perccel a vendégek szereztek vezetést, 0-1. 

A szombathelyi gólgyáros, Kutasi Rómeó esélylatolgatását ITT olvashatták, most azonban már indul a meccs. 

Ősszel bravúros győzelmet aratott Nagykanizsán az AVUS, így minen bizonnyal fűti a visszavágás reménye a zalaiakat. Az október végi győzeelmről ITT számoltunk be, ma este pedig a hibátlan hazai mérleg megőrzése a cél.

Már zajlik a bemutatás, a mieink a Horváth A. - Cvetic, Hajmási, Ekler, Juhász, Kutasi, Kurucz összeállításban szálltak a medencébe. 

16.25 - Jó napot és szombathelyi gólokban gazdag vízilabda-mérkőzést kívánok minden kedves olvasónknak!

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére