Vízilabda-bravúr idegenben: Kanizsa VSE - AVUS 8-10

Szita Róbert helyszíni tudósítása - Fotó: Tóth Arnold • 2016. október 29., szombat •
Az OB I/B-ben kiválóan szereplő szombathelyi pólósok Nagykanizsán folytatták győzelmi sorozatukat.

Kanizsa VSE - AVUS 8-10 (3-3, 0-0, 3-4,2-3)

AVUS: Horváth A. - Cvetic, Hajmási 2, Ekler B. 4, Takács, Kutasi 2, Kurucz. Csere: Doma, Úr, Baranyai, Sági, Polcsik, Karácsonyi 2. Edző: Matajsz Márk

SZÉP VOLT, FIÚK!!!

4. negyed: Megint a hazaiak hozták el a játékszert a ráúszásnál, de Horváth Alex kiválóan véd, tartjuk az előnyt. Hajmási András szenzációs ejtése után már 2 gól az előny, közben Horváth Alex szinte mindent kiszed, ami a kapu felé tart. Ekler Bendegúz két találata tette fel az i-re a pontot, 7-10, aztán még szépítettek a haziak, de ez már semmit sem számított, újra bajnokit nyert az AVUS!!!

3. negyed: A hazaiak törték meg 1 0 percen át tartó gólcsendet, sajnos már a kanizsaiak vezetnek, 4-3. Sokkal jobban kezdték ezt a negyedet a hazaiak, már a 2. góljukat jegyezhettük fel, 5-3. Ekler bendegúz révén szépítettünk a negyed közepén, nagyon kellett ez a találat. Kutasi Rómeó mesteri egyéni akciója végén egyenlít az AVUS. Karácsonyi Vazul távoli bombája után újra az AVUS vezet, 5-6. Aztán a rutinos játákos újabb kiváló találattal tolta előbbre a csapatot, már 5-7!!! Nem sokáig örülhettünk,mert a hazaiak szépítettek, de többre már nem tellett. az erejükből, 6-7 az állás az utolsó negyed előtt.

Szünet.

2. negyed: Jól védekezünk, Horváth Alex is kikapott egy gólba tartó labdát a negyed elején. Óriási küzdelem zajlik a medencében, de most 8 percen keresztül nem esett egyetlenb gól sem. 

1. negyed: Ekler, Hajmási és Kutasi góljaival hamar 3 gólos előnyre tettünk szert. Sajnos kettő büntetővel felzárkóztak a hazaiak, 2-3. Akciógólt is tudnak dobni a haziak, sanos már 3-3. 

10.55 - Jó napot és aligátor-gólokban gazdag sportélményt kívánok minden kedves sportrajongó olvasónknak. A tabella 4. helyén álló szombathelyi csapat, a 7. helyezett otthonában vizitel. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére