Lenkai Nóra: Minden szombathelyi véleménye számít!

mc • 2024. április 26., péntek •
Javában zajlik a június 9-i önkormányzati és európai uniós választás kampánya. Ahogyan minden politikai párt és szervezet, úgy a FIDESZ-KDNP jelöltjei is arra törekszenek, hogy minél több polgár véleményét megismerjék. Pénteken reggel a szombathelyi vásárcsarnokban a FIDESZ standjánál - ahol dr. Hende Csaba is jelen volt - szólítottuk meg Lenkai Nóra polgármesterjelöltet.
Lenkai Nóra: Minden szombathelyi véleménye számít!

- A héten kezdtük meg a standolásos kampányt - adott tájékoztatást Lenkai Nóra a helyszínen. - Minél több emberhez szeretnénk eljutni, minél több szombathelyi polgár véleményét szeretnénk megismerni. Jó érzéssel mondhatom, hogy a minket támogató választópolgároktól nagyon sok biztatást és szeretetet kaptam eddig. Természetesen folyamatosan jelen leszünk Szombathely utcáin a standjainkkal, mert mindenkinek az ötleteire, meglátásaira kíváncsiak vagyunk. Akik szeretnének a FIDESZ-KDNP jelöltjeivel és velem találkozni, azok a Facebook-oldalamon tudnak tájékozódni arról, hogy hol és mikor települünk ki. Kérem, kövessék az oldalt, szeretettel várok mindenkit a különböző helyszíneken. 

- Polgármesteri programjának egyes elemeivel már találkozhattak a szombathelyiek. Az Ön által kezdeményezett konzultáció beváltotta a hozzá fűzött reményeket?

- Teljes mértékben, hiszen több ezren töltötték ki a konzultációs íveket, amit ezúton is köszönök. A visszaküldött válaszokból világosan kirajzolódik, hogy milyen változásokat szeretnének látni az itt élők. Szilárd meggyőződésem, hogy úgy tudunk egy új Szombathelyt építeni, ha mindenki elmondja azt, amit szeretne ebben a városban megvalósulni látni. Éppen ez volt a konzultáció lényege, hogy együtt építsünk fel egy olyan Szombathelyt, amely fejlődik, szépül, és visszaszerzi elvesztett régiós központi szerepét. Ha mindenki magáénak érzi ezt a feladatot, akkor sikerülni is fog!
 

Fotó: Hende Csaba Facebook

közösség

további frisss

lap tetejére