Ezeket a szakmákat válaszd, ha menő akarsz lenni

Frisss/velvet/mashable - fotó: Socfest, pixabay • 2017. május 09., kedd •
Előnye is van a randi applikációknak, amelyekből sokat tudhatunk meg. Most például azt, hogy melyik öt szakma áll a csúcson.
Ezeket a szakmákat válaszd, ha menő akarsz lenni

Amikor fiatalok vagyunk, valamiért nem vesszük kellően komolyan a pályaválasztást. Persze akadnak kivételek, akik már gyerekként tudják, mivel szeretnének foglalkozni felnőttként, de valljuk csak be, a többség sokáig csak sodródik az árral.

Nem titok, hogy a szerelmet is a neten keresik az emberek. Épp ezt használja ki sok párkereső oldal, ahol különböző felméréseket, kutatásokat végeznek az adminisztrátorok. Így könnyű kideríteni, hogy mely típusú hölgyek a legkelendőbbek, vagy mit néz meg a gyengébbik nem a férfiakon.

Ennek szellemében készült egy lista azokról a szakmákról, amelyekkel könnyebben csajozhatunk, pasizhatunk be. A felmérés persze nem tekinthető etalonnak, hiszen területenként is eltérő válaszok születhetnek. Ráadásul évről-évre változik a világ, így a toplista helyezéseit nem tekinthetjük biztosnak.

Ami talán meglepő, de az első helyre ugyanazt a szakmát nevezték meg a nők, mint a férfiak. Mindkét nemből a legtöbben ügyvéddel szeretnének randizni. Talán a szűk kosztüm, vagy az élére vasalt ing miatt? Ki tudja!

Amennyiben a hölgyek hálójába nem akad egyetlen ügyvéd sem, akkor beérik egy elemzővel, mérnökkel, értékesítési szakemberrel vagy orvossal is. A férfiak pedig vigaszt egy tanárnő, dizájner, marketinges vagy orvos oldalán találhatnak. Legalábbis a felmérés eredményére támaszkodva.

via

közösség

további frisss

lap tetejére