Egyedül szoktál kocogni esténként? Ezzel a cuccal simán megvédheted magad!

frisss.hu Fotók:boredpanda.com • 2016. október 20., csütörtök •
Hogy minden támadó azt kapja, amit érdemel.

Az egyre hosszabb nappaloknak hála, úgy ránk sötétedik, hogy kábé észre sem vesszük. Aki pedig estefelé szokott kocogni, az valószínűleg nehezen mond le erről a rutinjáról. Oké, de mi a helyzet akkor, ha nő vagy, és mindezt egyedül teszed parkokon át, a vaksötétben?

Nos, már ekkor sem kell különösebben paráznod, ugyanis piacra dobták azt a cuccot, amivel sokkal kevesebb macera van, mint egy paprikaspray-vel vagy egy telefonba integrált sokkolóval.

Az eszközről már első blikkre lejön, nem egy rossz poén, hanem egy olyan dolog, amivel rögtön nyilvánvalóvá teheted, hogy jobb ha veled nem szórakoznak. Még akkor is kellemetlen sérüléseket lehet vele okozni a támadónak, ha az áldozat csak összevissza kalimpál.

Az önvédelmi gyűrű előnye, hogy nem kell a zsebünkben vagy a táskánkba kotorászni a húzós szitukban, egész egyszerűen csak suhintunk párat és elhúzunk a helyszínről. Egyébként az ára sem vészes, 15,99 dollárért lehet a miénk, ami nagyjából 4 400 forintnak felel meg, ez pedig nem sok a testi épségünkért cserébe.

közösség

további frisss

lap tetejére