A lojalitást díjazták az EPCOS- TDK-nál

frisss.hu Fotó: Horváth Csaba • 2015. június 24., szerda •
Díjátadóval, ebéddel ünnepelték a 10, 15, és 20 éve ott dolgozókat.
A lojalitást díjazták az EPCOS- TDK-nál

Az EPCOS május végén adta át eddigi történetének legnagyobb volumenű fejlesztését, és most, a törzsgárda tagok elismerésével a vállalat külön köszönetet mondott azoknak a munkatársaknak is, akik az elmúlt egy, másfél, sőt akár két évtizedben szorgalmukkal, kitartásukkal, lojalitásukkal, munkájukkal aktív részt vállaltak abban, hogy a szombathelyi EPCOS a TDK csoport egyik legjelentősebb európai elektronikai fejlesztő- és gyártóbázisává nőhesse ki magát.

Az EPCOS-TDK csoport díjazza a munkavállalói lojalitását. Szombathely egyik legnagyobb munkáltatója június 23-án tizenötödik alkalommal adta át leghűségesebb munkatársainak járó elismeréseket.  Az EPCOS 1950 dolgozójának több mint 10 százaléka 10, 15, 20 éve erősíti a TDK csoporthoz tartozó EPCOS csapatát. A dolgozók az oklevelek mellett pénzjutalomban is részesültek, továbbá egy közös, jó hangulatú ebéddel köszönte meg az EPCOS vezetősége munkájukat.

 

Hagyománnyá vált

Az EPCOS-nál hagyomány, hogy minden évben méltatja a legjobb teljesítményt nyújtó, valamint leghűségesebb munkatársait. „A vállalat számára a magas szintű szakmai tudás mellett kiemelten fontos munkatársainak lojalitása is, hiszen a kollégák elkötelezettsége nélkül nem juthattunk volna el addig, hogy ma kimondhatjuk: a jövő okos autóit Szombathelyről indítjuk. Hogy a TDK csoport egyik legjelentősebb európai elektronikai fejlesztőközpontja Szombathelyen jöhetett létre, ezt a közel 2000 fős EPCOS csapat együtt érte el. A közös sikerért törzsgárdánk tagjait külön köszönet illeti” – összegezte az elismerések jelentőségét Takács Balázs, a társaság ügyvezető igazgatója.

Az ügyvezető azt is hozzátette: a társaságnál ma is több száz olyan, kiemelt szakmai tudással rendelkező szakember dolgozik, akik a cégalapítás óta tevékeny részt vállalnak a termelési és fejlesztési tevékenység folyamatos javításában. Az EPCOS számára munkatársainak tudása, valamint lojális munkateljesítménye jelenti a piacon való sikeres érvényesülés legfőbb bázisát, éppen ezért a cég idén külön jutalomban részesíti mintegy kétszáz leghűségesebb dolgozóját, az EPCOS törzsgárda tagjait. Olyan szakemberekről van szó, akik az elmúlt 10-15-20 évben kitartó munkával és igényességgel segítették a szombathelyi vállalat felépítését és fejlődését – jegyezte meg Takács Balázs.

A Szombathelyen nemrég átadott nagy volumenű, több milliárd forintos telephely-fejlesztés eredményeként a vállalat a jövő munkavállalói számára is versenyképes és időtálló karrieralternatívákat kínál: a már jelenleg is zajló szakközépiskolai képzés támogatása mellett az EPCOS aktívan részt vállalt a szombathelyi gépészmérnök-képzés elindításában. A fiatal munkatársak a vállalatnál akár a törzsgárda tagok karrierútján keresztül is olyan pozitív példákkal találkozhatnak, amelyek hosszú távú munkalehetőséget, folyamatosan javuló elismertséget, és versenyképes fizetéseket ígérnek a leendő munkatársak számára is.

 

Az EPCOS Elektronikai Alkatrész Kft.-ről

Az EPCOS Elektronikai Alkatrész Kft. a vezető elektronikai konszern, a tokiói székhelyű TDK konszern tagja. A szombathelyi gyárban induktivitások széles körét gyártják, többek között fojtótekercseket és zavarszűrőket. Ezen túlmenően a telephely az ipari elektronikai alkalmazásokban használt alumínium elektrolit kondenzátorok kompetencia központja, a vállalatnál kondenzátorok széles körét gyártják. A vállalatnál jelenleg több mint 1750 fő munkavállalót foglalkoztatnak.

A TDK konszernről

A TDK konszern tokiói székhelyű vezető elektronikai vállalat. A vállalatot 1935-ben alapították azzal a céllal, hogy az elektronikai-mágneses termékek számára alapanyagként szolgáló ferriteket értékesítse. A TDK portfóliója magában foglalja az elektronikai alkatrészeket, modulokat és rendszereket, amelyeket TDK és EPCOS márkanév alatt értékesítenek, továbbá áramellátó rendszereket és termékeket mágneses alkalmazások számára, úgymint energiaeszközök, gyorstároló és egyéb termékek. A TDK a fejlett piacokra koncentrál az információ- és kommunikációs technológia, a fogyasztói, autóipari és ipari elektronika területén. A vállalatnak fejlesztési és termelési telephelyei, valamint értékesítési irodái vannak Ázsiában, Európában, Észak- és Dél-Amerikában. A 2013-as gazdasági évben a TDK 9,6 milliárd USD értékesítési bevételt ért el, és mintegy 83.000 munkavállalót foglalkoztatott világszerte.

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére