1.165.500 forintot gyűjtött a FrisssFm!

vkriszti • 2014. december 19., péntek •
A FrisssFm idén először szervezte meg különleges adománygyűjtő akcióját, a Mosolymaratont! A harminc órás nonstop műsor során 1.165.000 forintot gyűjtött össze Vas megye vezető rádiója a Markusovszky Kórház Csecsemő és Gyermekgyógyászati Osztálya részére. Emellett több tárgyi felajánlás is érkezett.
1.165.500 forintot gyűjtött a FrisssFm!

Prof. Dr. Oroszlán György, a Csecsemő és Gyermekgyógyászati osztály főorvosa, és Dr. Masát Péter, a  a gyermek onko-haematológiai részleg vezető főorvosa vehette át a FrisssFm ügyvezetőjétől, Tóth Mariettától azt a táblát, melyen az összegyűjtött összeg szerepelt. A felajánlott játékokat szintén a két orvos szállította el a kórházba a gyermekeknek. 

Dr. Oroszlán György elmondta, hogy a Mosolymaraton alkalmával összegyűjtött pénzadomány abba az alapba kerül, melyből - ha összegyűlik a megfelelő összeg - egy kardiológiai ultrahangot vásárolnak majd.

Külön köszönet jár az Azzurro Security Kft.-nek, akik félmillió forintot adományoztak a kórházban gyógyuló gyermekek számára. Az adományt Baranyai Tibor adta át a főorvosnak.

 

közösség

további frisss

lap tetejére