Koller Dávid a szombathelyi hőség hőse

Frisss • 2013. szeptember 01., vasárnap •
Toronymagasan a fiatal úszómester nyerte a meghirdetett virtuális versenyünket, amelyben a hőség hősét kerestük. Olyan emberekkel beszélgettünk, akik egyébként is melegben kénytelenek munkájukat végezni: aszfaltozni, húst sütni, vagy éppen a tűző napon vigyázni a fürdőzőkre.
Koller Dávid a szombathelyi hőség hőse

Van, aki a forró napon, az aszfalt mellett dolgozott, más 70 fokban órákig húst sütött a konyhában. A nagy melegben sem állt le a munka Szombathelyen, csak valamivel több pihenőidővel és több vízzel vészelték át a legveszélyeztetettebbek ezeket a napokat. Olvasóinkat kértük, hogy a bemutatott kilenc szombathelyi, hősgben dolgozó hős küzül, döntsék el, kit találnak leginkább érdemesnek a " hőség hőse" címre.

Közel jét hónapon keresztül kaptuk a szavazatokat. Az összesített voksok alapján a verseny abszolút győztese Koller Dávid úszómester.  

A 21 éves Koller Dávid, négy éve dolgozik a strandon, mint úszómester. Azt mondja, legfontosabb ebben a munkakörben a vendégekkel való törődés, az odafigyelés, hogy az emberek életben maradjanak. A melegben ha van, akkor napernyő alá vonul, valamint sok vizet fogyaszt és a naptej sem elhanyagolható árulta el. Kiemelte: van előnye ennek a munkának hiszen ő a legbarnább az itt dolgozók közül.

Eláruljuk, a képzeletbeli dobogó második fokára Karlo Pál útépítő, a harmadikra pedig Nagy Fanni strandi büfés állhat fel.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére