Így tartsd meg a fogadalmad!

JZS • 2014. január 06., hétfő •
Az újévi fogadalmak között évek óta toronymagasan vezet a diéta. Sajnos az elhatározás sok esetben csak az első főétkezésig tart, de van néhány tippünk, ami segíthet kitartóbbá, és sikeressé válni!
Így tartsd meg a fogadalmad!

Forrás: southernbite.com

A legújabb hóbort a „next day-diet”-ként is emlegetett módszer, ami egészen egyszerűen arról szól, hogy alapvetően étkezzünk egészségesen. Fogyasszunk sok zöldséget gyümölcsöt, tejterméket, teljes kiőrlésű élelmiszereket. Ha kedvünk támad elcsábulni, akkor sincs gond, csak másnap kompenzáljunk egy 500 kalóriás nappal. Akik kipróbálták, esküsznek a sikerességére. Egy próbát megér szerintem.

Geszler Dorottya (42) lányával (17), úgyfestenek mint a nővérek - Forrás: femina.hu

Geszler Dorottya egykori szépségkirálynő és modell pedig a citrom-kúrára esküszik. Ez pedig úgy épül fel, hogy első nap reggeli előtt megisszuk egy citrom kifacsart levét. Másnap már ebéd előtt is, majd vacsora előtt is. Aztán fokozatosan növeljük a citrom mennyiséget úgy, hogy a végén már 3-3 citromot fogyasszunk el az étkezések előtt. Ezt a pontot elérve napról-napra eggyel csökkenthetjük a citrom-adagunkat, míg teljesen véget nem ér a kúra. Felpörgeti az anyagcserét, zsíroldó, méregtelenítő, és nem utolsó sorban tele van C-vitaminnal. Biztos van benne valami, mert nem véletlen, hogy Geszler Dorottya 42 évesen is ilyen bomba formában van!

És ha minden kötél szakad, menjen el sportolni!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére