Nem vette át 150 millió forintos lottónyereményét egy magyar játékos

• 2022. augusztus 17., szerda •
Idén év elején, négy hét halmozódás után egyedüliként vihette volna haza a szerencsés a Joker-játék főnyereményét, a játékos azonban 90 napon belül nem jelentkezett nyereményéért - írta közleményében a Szerencsejáték Zrt.
Nem vette át 150 millió forintos lottónyereményét egy magyar játékos

A nemzeti lottótársaság történetében többször előfordult már, hogy egy-egy játékos nem vette át a nyereményét. Az idei hetedik játékhéten nyertes Joker-játékos esetében is ez történt, ugyanis

KÖZEL 150 MILLIÓ FORINTOT NYERT, AZONBAN A RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ 90 NAP ALATT NEM JELENTKEZETT NYEREMÉNYÉÉRT

- áll a tájékoztatásban.

A játék részvételi szabályzata alapján a társaság ilyenkor külön akciókat szervez, illetve a már meglévő nyereményalapokat egészíti ki annak érdekében, hogy visszajuttassa a játékosokhoz a fel nem vett összeget. Ennek köszönhetően az elmúlt időszakban már 50 millió forint került a játékosokhoz, és

A KÖVETKEZŐ HETEKBEN TOVÁBBI 100 MILLIÓ FORINT SORSA FOG ELDŐLNI.

A februárban kihúzott jackpot egyébként a második legmagasabb fel nem vett Joker-összeg: a játék története során

2019-BEN EGY JÁTÉKOS 245,6 MILLIÓ FORINTOS JACKPOTÉRT NEM JELENTKEZETT.

Az 1993-ban elindult játék saját forgalmi rekordját egy évtizeddel később - 1,2 millió darabos eladott szelvénnyel - állította fel. A következő évben azonban újabb rekordot tudhatott magáénak, amikor ugyanazon a játékhéten egyszerre öten értek el telitalálatot.

A LEGNAGYOBB NYEREMÉNYT, 386 MILLIÓ FORINTOT 2017-BEN VITTÉK EL, DE A JÁTÉK NÉPSZERŰSÉGE AZÓTA IS TÖRETLEN.

Az augusztus 15. és szeptember 11. közötti önálló Joker-akcióban minden játékos automatikusan részt vesz, aki egy szelvényen legalább 600 vagy 900 forint értékben vásárol Jokert valamely lottó, Eurojackpot vagy Kenó játéka mellett. A szerencsések akár hetente megnyerhetik a 15 x 300 ezer, a 3 x 3 millió, illetve az 1 x 10 millió forint pénznyeremények egyikét - írta a Szerencsejáték Zrt.

Forrás: origo.hu

közösség

további frisss

lap tetejére