Mátyus: Az első perctől az utolsóig küzdeni fogunk

• 2020. augusztus 02., vasárnap •
A Szombathelyi Haladás vezetőedzője a DigiSport Reggeli Start műsorában nyilatkozta ezt. Mátyus Jánost Zelinka Ildikó faggatta múltról, jelenről és jövőről.
Mátyus: Az első perctől az utolsóig küzdeni fogunk

Az interjú során szóba került az a pillanat, amikor Mátyus János először lépett a csapat öltözőjébe. Azóta sok minden változott a Haladás háza táján, szerencsére pozitív értelemben. Mátyus beszélt a bentmaradásról, távozókról, érkezőkről, valamint a várva várt új szezonról és az azzal kapcsolatos célkitűzésekről.  

- Bízom benne, hogy a következő idényben nem a kiesés elkerülése lesz az elsődleges célunk. Ismervén a mezőnyt - rengeteg nagy múltú korábbi NB I-es csapat vesz részt az új NB II-es bajnokságban - és a csapatomat, ha Isten is úgy akarja és valóban minden klappol majd, akkor a Haladász a középmezőny elejére várom. Senki ellen sem mehetünk biztosra és ugyanez igaz lesz fordítva is, legyen szó egy NB I-be igyekvő Debrecenről vagy a komoly igazolásokat végrehajtó Vasasról. Bárkivel csapjunk is össze, biztos, hogy minden találkozó ki-ki meccs lesz - fogalmazott a tréner, aki ugyan még el tudna képzelni a keretben egy jobb lábas belső védőt és egy vérbeli gólvágót, de ettől függetlenül elmondása szerint nem lehet elégedetlen és úgy véli, szakmai stábjával egy nagyon szép őszi idény elé nézhetnek.

A Merkantil Bank Liga nyitányán vasárnap 19 órai kezdettel a Hali Siófokon vizitál. A mérkőzésre elővételben nem, csak a találkozó előtt a helyszínen lehet jegyet vásárolni a vendégszektorba - a belépő 1600 forintba kerül. (A szombathelyiek elleni meccs kiemelt kategória, ezért drágább a jegy.)
A vendégszektorba összesen 350 belépőt árulnak, tehát kérjük szurkolóinkat, időben vásárolják meg a meccs előtt jegyeiket. A gyakorlat szerint a meccs előtt két órával nyitnak a pénztárak - tájékoztatott a Haladás hivatalos honlapja. 


fotó: haladas.hu

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére