Kedves Kos! Ne pánikoljon, minden rendben lesz! (nov. 3)

Seprenyi Fanni • 2015. november 03., kedd •
Keddi horoszkóp.
Kedves Kos! Ne pánikoljon, minden rendben lesz! (nov. 3)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Szépen alakulnak a dolgai! Ne pánikoljon, jobb lassan haladni előre, mint gyorsan leesni az almafáról, vagy a lépcsőről! Minden rendben lesz!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Amilyen szomorúan indul a nap, annyira győzedelmesen végződik. Csodás este előtt áll! Partnerére féltékeny lesz, pedig semmi oka rá!

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Vidám napra ébred, a csillagok kedvező hatással vannak jövőjére! Álmai valóra fognak válni, ne féljen, csak a pozitív gondolatokat engedje be elméjébe!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Boldogsága egy karnyújtásnyira van Öntől, kedves és kifinomult ma, kerülje a konfliktushelyzet kialakulását, ha mégis belekerül, a tolerancia dolgozzon Önben!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Ne hagyja, hogy a félelmei erősebbek legyenek a hiténél, vágjon bele, hagyjon fel mindennel, ami már nem szolgálja többé a fejlődését

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Ma végleg sikerül leszállni arról a bicikliről, amin nincs lánc! A fejlődéséhez többre van szükség! Ne ruházza fel tovább olyan tulajdonságokkal "szerelmét", amivel sosem rendelkezett! Egy illúzió volt, ami most elillan!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Hamarosan találkozik egy régi szerelmével, ahol maradt még parázs! Az csak Önön múlik, hogy felrobbantja vagy eloltja, de érdemes kimozdulnia!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Ma törődjön a családjával! Ne gázoljon bele senkinek az életébe, azért mert azt hiszi, hogy Ön jobban csinálná! Maradjon csendben, vagy vegye fel a cipőjét és csinálja az ön által kritizált után!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Ne menjen fejjel a falnak! A dolgok közelebb vannak önhöz, mint hinné! Ne legyen türelmetlen, öltöztesse ünneplőbe a szívét, szüksége lesz rá!

BAK december 22.-január 20. Kedves Bak! Ma megtanulja, hogy nem Ön az egyetlen a világon, nem mindig lehet minden úgy, ahogy Ön akarja, de amennyit a kerék megy lefelé, annyit fel is! Kitartás!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Nyugodjon meg! Elmúlt az Újhold, ahogy a Hold növekszik, úgy fog lelkileg gyarapodni, magasabb minőségű érzelmeket fog kapni, mint korábban! Legyen nyitott!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Szeressen feltétel nélkül. Elsőre úgysem fog sikerülni, de minden többször próbálja annál jobb lesz! Ha feltétel nélkül szeret Önt is feltétel nélkül fogják szeretni és onnantól kezdve nyert ügye van!

A Frisss.hu jósnője: Seprenyi Fanni

 

Rendezvényszervező vagyok, aki jósol, és mindenféle testet és lelket feltöltő dologgal foglalkozik, például biorezonancia méréssel, alakformálással, meditációval, asztrológiával, radiesztéziával, auratisztitással, esküvőszervezéssel és sorolhatnám, de igazából ember vagyok, nő vagyok, tudom mi faj, érzem a sebeid, ismerem a gyengesegeid, tisztában vagyok a képessegeiddel, én vagyok az akinek nem tudsz és nem is kell hazudni, ott szólok hozzad ahol a legjobban van rá szükséged, mutatok egy irányt, amerre nézz, de amit ott látsz az a Tied! Gyakran tartok tükröt. Hiszek benne, hogy nincs elveszett lélek, csak emberek, akik elfelejtettek szeretni, egymást, es saját magukat. Azt szeretném, hogy legyél boldog,és szerethető, nevess ameddig lélegzel, szeress ameddig élsz! Ne félj semmitől, ne ragaszkodj görcsösen a múltadhoz. Legyen hozzád méltó értékrended és megtanulj méltón élj a benned égő lánghoz. Élni segítek, jól élni és nem túlélni. Engedd el, ami menni akar és fogadd be ami jönni akar, hagyd, hogy kivirágozzon a lelked, mert a világ a bátraké, légy bátor, szeress bele Önmagadba, minden nap, minden reggel, akkor fog tudni más is szeretni! Ha van egy Álmod küzdj meg érte, és soha ne Érd be kevesebbel! Segítek felébreszteni a Benned szunnyadó óriást, az intuiciódat! Utat mutatok a boldogsághoz, végigkísérlek az önismeret útján, de a munkát Neked kell elvégezned."

Hívható vagyok a 0670/ 429-89-24-es telefonszámon, de bárki rám írhat a Facebook-oldalamon is és megbeszélünk egy időpontot.

 

közösség

további frisss

lap tetejére