Katonának állt az Exatlon sztárja, erre buzdít mindenkit

metropol.hu • 2023. március 26., vasárnap •
Katonának állt az Exatlon sztárja, Rozs Gergely, és most erre buzdít másokat is. A Ripost stábja Szentendrén találkozott vele egy nyílt toborzónapon.
Katonának állt az Exatlon sztárja, erre buzdít mindenkit

Ismét toborzásba kezdett a Magyar Honvédség: csütörtökön várták a lelkes érdeklődőket Szentendrén, egy nyílt napon, ahol betekintést nyerhettek a katonák és a honvédség mindennapjaiba. Számtalan bemutató várta a látogatókat: bemutatkozott a helyőrségi zenekar, a kutyás tűzszerészek, a katonai rendészet, de még azt is megmutatták, hogyan mentenek ki sebesültet egy BTR harcjárműből - írta a Ripostra hivatkozva a metropol.hu.

„A rendezvény egyik kiemelt célja, hogy teljesen nyílt és őszinte tájékoztatást adjunk a fiatal korosztály részére, hogy amennyiben a Magyar Honvédséget választják további munkahelyüknek, illetve ezt az élethivatást választják, akkor reális képpel rendelkezzenek és igyekszünk minden szükséges információt is megadni a részükre mindehhez.” - mondta el a Ripostnak Szilágyi László Péter ezredes, a Magyar Honvédség Altiszti Akadémiájának törzsfőnöke. 

Stábunk a sok érdeklődő között egy ismerős arcra is figyelmes lett: az Exatlon sztárját, Rozs Gergelyt nem másban, mint egyenruhában kaptuk lencsevégre! Gergő elmondta, hogy a vetélkedő és az Ázsia Expressz után újabb kihívásra vágyott, és mivel édesapja is katona volt, az ő nyomdokain lépkedve csatlakozott a Magyar Honvédséghez. 

Családias hangulat, összetartás és a bátor közösség – ezt mindenképp el kell, hogy mondjam, ez vár arra, aki csatlakozik a honvédséghez.

A családias hangulat egyértelműen magáért beszél, és hát ugye az összetartás: volt szerencsém harcászati kiképzésbe belekóstolni, és itt megtapasztalni a vállt vállnak vetve való küzdést, és ezt, srácok, csak ajánlani tudom, csatlakozzatok ti is!” - mondta el a Ripostnak Rozs Gergő.

Fotó: Vaskó Tamás

közösség

további frisss

lap tetejére