Forgalomkorlátozás Szombathely egyik fontos csomópontján, teljes útlezárásra is számítani kell

• 2022. november 26., szombat •
Burkolatmarási munkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Szombathelyen, a Vépi út és a 86-os főút kereszteződésében lévő körforgalomban, 2022. november 29-én, kedden. A munkálatok a csúcsidőszakokon kívül, várhatóan 8:30 és 14 óra között zajlanak majd útlezárás és sebességkorlátozás mellett.
Forgalomkorlátozás Szombathely egyik fontos csomópontján, teljes útlezárásra is számítani kell

A munkavégzés ideje alatt 10 perces időtartamokra a körforgalom minden ágára teljes útzárat vezetnek a szakemberek. A korlátozás időszakában rendőri forgalomirányítás lesz érvényben. A fenti útszakaszon torlódásra kell számítani a közlekedőknek. A forgalomkorlátozás a megkülönböztető jelzést használó járművek útvonalát nem befolyásolja, azok a munkaterületen a lezárás ideje alatt is keresztül tudnak haladni - tájékoztat szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

 

Forrás: vaol.hu

közösség

további frisss

lap tetejére