Filléres, de fontos kiegészítők a nyaraláshoz

szponzorált tartalom (x) • 2022. augusztus 18., csütörtök •
Manapság egyre drágább minden, azonban a nyaralásról nem érdemes lemondani. Ez a kikapcsolódás ad erőt ahhoz, hogy az év hátralévő részében is hatékonyan tudjuk végezni feladatainkat.
Filléres, de fontos kiegészítők a nyaraláshoz

Összegyűjtöttünk a vakációzáshoz pár hasznos, jó árú kiegészítőt, melyek akár reklámfelületként is funkcionálhatnak!

Tárgyak a vízparti szórakozáshoz

Ha nyár, akkor strand! De mivel legtöbbször nem csak megmártózni megyünk, érdemes jól átgondolni, mi mindent vigyünk magunkkal. Az Ajándéktárgyközpont strandkiegészítői között sok olyan tárgyra lehet bukkanni, melyekkel még élvezetesebbé tehetjük a vízparti időtöltést. 

Ráadásul ezek a strandkellékek nem kerülnek sokba, ugyanakkor nagyon hasznosak! Külön jó hír a vállalkozók, cégek számára, hogy az alább felsorolt termékek mind logóztathatók is, így kiváló reklámfelületet biztosítanak. Márpedig hol látnák legtöbben a cégünk logóját nyáron, ha nem a strandon?

1. Napszemüveg és szemüvegpánt

A napszemüveg elmaradhatatlan kiegészítő, nyáron felesleges is elindulni nélküle bárhova. Fő funkciója a szem védelmének biztosítása a káros napsugárzással szemben, de sokan a divat miatt is hordják. Érdemes mellé szemüvegpántot is beszerezni, így biztosan nem esik a vízbe kedvenc kiegészítőnk.

2. Napernyő

A fontos dolgok listáján ez a strandcikk is szerepel. Ha kisgyerekkel megyünk, mindenképp vigyünk magunkkal napernyőt, de akkor is, ha nem bírjuk a hőséget, vagy nincs kedvünk egész nap a tűző napon aszalódni. Nem biztos ugyanis, hogy találunk fát a parton, amely alatt letelepedhetünk.

3. Strandszék

Az ernyő mellett nagyon hasznos még a strandszék is. Ha szívesen olvasgatunk, fejtünk rejtvényt a parton az úszkálások közötti szünetekben, akkor jó, ha strandszékben ülve tehetjük ezt. Kíméli a hátat, kényelmesebb és elegánsabb is, mint a gyékényen ülve görnyedni.

4. Matrac

A fürdéshez jó, ha van nálunk matrac is. Sokkal élvezetesebb a vízben töltött idő, a gyerekek pedig kimondottan nagy hasznát veszik. Kezdő úszók biztonságban érezhetik magukat mellette, de ha csak szimplán ringatóznánk egyet a habok között, akkor is megfelelő választás.

5. Vízálló telefontok

Telefon nélkül ma már senki nem indul útnak. Azonban víz nem érheti a készüléket, ezért az úszkáláshoz sem vihetjük be magunkkal. Viszont ha vízálló tokba tesszük, akkor van esély megörökíteni egy-két pillanatot a strandolás, kenuzás, csónakázás közben is. Ráadásul attól sem kell félnünk, hogy lába kél a parton a telefonunknak, amíg mi fürdőzünk.

6. Strandjátékok

A felnőttek is imádnak játszani, a nyaraláskor pedig erre kimondottan van idő. Vigyünk hát magunkkal a strandra játékokat is: frizbi, strandlabda, teniszütő, gyerekeknek homokozószett is jó áron kapható az Ajándéktárgyközpontnál.

7. Egyéb holmik

A lista még így sem teljes: strandszőnyeg, strandtáska, strandpapucs, naptej, törölköző, szalmakalap vagy baseball sapka is kelleni fog, és vihetünk magunkkal legyezőt is - ez egyre divatosabb, ráadásul szintén praktikus kellék.

A legfontosabb azonban, hogy érezzük jól magunkat, pihenjünk minél többet a vízparton is!
 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére