Felhívás a szénnel fűtő családokhoz

• 2022. szeptember 22., csütörtök •
Felmérik a lakosság barnakőszén-igényét a fűtési szezonra, az összeírásban az önkormányzatok segítenek a Belügyminisztériumnak. Szombathelyen az alábbi módon lehet bejelenteni, kinek hány mázsa barnakőszénre lenne szüksége egy szezonra.
Felhívás a szénnel fűtő családokhoz

A Belügyminisztérium Önkormányzati Államtitkára az önkormányzatok közreműködését kérte a lakosság téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag igényének felméréséhez.
A szombathelyi hivatal felhívja a lakosság figyelmét, hogy amennyiben barnaszén tüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkeznek, lehetőségük van barnakőszén igényüket jelezni az önkormányzatnál. A barnakőszén szükséglet a következő fűtési szezonban várhatóan felhasznált tüzelőanyag mennyisége lehet, mázsában kifejezve. Egy háztartásban egy személy élhet igénybejelentéssel. Háztartás alatt az egy lakásban együtt lakó személyek közössége értendő.

Az igényeket 2022. szeptember 29-én 15.00 óráig fulop.eszter@szombathely.hu e-mail-címen, vagy a 94/520-318-as telefonszámon lehet jelezni. Az igényfelmérés kizárólag a lakossági igények megismerését szolgálja, nem jelent későbbi automatikus támogatást. Az igénybejelentés során a bejelentő hozzájárul, hogy az Önkormányzat az adatait az igényfelmérés céljából kezelje.

közösség

további frisss

lap tetejére