Felejthető meccs, 1 gólos Honvéd-előny

Fotó: honvedfc.hu • 2020. február 13., csütörtök •
A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében elszenvedett veresége ellenére, él a Haladás továbbjutási esélye.
Felejthető meccs, 1 gólos Honvéd-előny

A szombathelyiek ifjú titánja, Szalay nagyon élt a kispesti védők gyűrűjében, az első veszélyesebb lövéseket az ő neve mellé írhattuk fel. Aztán Lanzafame is jelezte, hogy a pályán van, de a félidő derekáig nem sok vizet zavart. Ekkor átvette a játék irányítását a fővárosi alakulat, de jól zárt a szombathelyi retesz. Aki nincs képben va magyar focival kapcsolatban, meg nem mondta volba, hogy élvonalbeli csapat játszik egy a másodosztályban a bentmaradásért harcoló gárda ellen.


Szünet után Lanzafame kínálta meg 7 méterről Gyurjánt, de a Hali portása bravúrral hárított. Nem sokkal később eladták a labdát a vendégek a középpályán, Lanzafame pedig azonnal indította Kukocot, aki éles szögből kilőtte a hosszú alsót - 1:0. A gól után a Kispest vissza, a Haladás pedig feljebb kapcsolt, de hiába a szombathelyiek minden erőfeszítése az eredmény már nem változott.


A hangulat viszont a lefújás után vált parázzsá, hiszen Lanzafame összeugrott Szekérrel, aminek következtében a bíró a heveskedő Kálnoki-Kisnek és Jagodicsnak mutatta fel a piros lapot.
Annyit azért hozzátennénk, hogy a felvételek tanúsága szerint nem az ifjú Szekér robbantotta ki a balhét.


Mindenesetre az eredmény biztató a Halira nézve, hiszen ezt az 1 gólt le lehet dolgozni a jövő heti visszavágón.

közösség

további frisss

lap tetejére