Facebook-függők figyelem! Leszámolhattok az exekkel!

frisss.hu • 2015. november 28., szombat •
Amikor lezárul egy párkapcsolat, a többség törli vagy blokkolja volt párját. A közösségi oldal kollégáinak legújabb fejlesztése lehetővé teszi, hogy ne szembesüljünk fájó emlékekkel.
Facebook-függők figyelem! Leszámolhattok az exekkel!

Sokan átélhették már, milyen az, amikor szakítás után látjuk, hogy volt párunk éppen mit csinál, kivel van, hol tartózkodik. A szakemberek olyan megoldásokat vezetnek be, amelyek segítenek kezelni az a volt kedveseinkkel kapcsolatos kellemetlen helyzeteket.

Soroljuk:

  1. Beállítható lesz, hogy sokkal kevesebbet lássunk abból, hogy éppen mi történik az exünkkel, illetve, hogy ők lássanak kevesebbet az általunk megosztottakból. (Mindez az ismeretség blokkolása vagy törlése nélkül történik meg.)
  2. Volt kedvesünk posztjai nem jelennek meg a hírfolyamunkon, nem dobja ki a nevét üzenet írása, fényképen való bejelölés közben.
  3. Beállítható lesz a régebben készült közös képek láthatósága is.

A Facebook ezzel minimalizálja az esélyét annak, hogy szembekerüljünk volt párunkkal. A fejlesztések jelenleg csak az Egyesült Államokban érhetőek el, a tesztelés után kezdődik a világszintű kiterjesztés. Még egy picit várnunk kell.

Ezek után döntse el mindenki maga, hogy ez segít-e a szakítással járó fájdalom feldolgozásában...

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére