Summer Retro Party 2013 by FrisssFM 97,7

Frisss • 2013. augusztus 07., szerda •
Ezen a szombaton, azaz augusztus 10.-én egy igazi nyári Retro buli várja a kikapcsolódni vágyókat, a FrisssFm támogatásával a Május1 Söröző. A lemezjátszók mögött egy igazi Retro DJ, a FrisssFm műsorvezetője Pintér Tamás.
Summer Retro Party 2013 by FrisssFM 97,7

A tikkasztó hőségben is ráfér mindenkire egy kis kikapcsolódás. Most szombaton a régi idők nagy slágereinek kedvelői kaphatják fel a táncos cipőjüket, és vehetnek részt egy fergeteges zenei időutazáson. A zenét Pintér Tamás, a FrisssFm műsorvezetője szolgáltatja majd. A továbbiakban őt kérdeztük, az esemény apropójáról és, hogy mire is számítsanak az érdeklődők.

30 éve djs-kedem. Ezt még kimondani is sok! Ebből az apropóból kerestem egy helyet, ami passzol a kor szelleméhez, mármint a retróéhoz. Mellette pedig egy "nagy" támogatót is kaptam, a rádiót, ahol "Mi játsszuk a slágereket"! 30 év és több, mint 1 év a Retro Cafe-val, amely rádiónk vasárnapi műsora, s amelynek hallgatottsága igazán nagy ebben az idősávban is.

Akik annó jártak az Orosz Teázóban, vagy bármely helyi illetve közeli vendéglátó egységben, biztosra veszem, hogy egykoron úgy táncoltak, ahogy én "fütyültem" - persze ez csak amolyan vicces él -. Hála Önöknek, akik szeretnek emlékezni a szépre, van helye ezeknek a buliknak! Ezek voltak az alapgondolatok és a mozgatórugói ennek a kezdeményezésnek. Szeretnénk hagyományt teremteni, de nem elcsépelni a "Retro" szót, mert manapság nagyon divatossá, s ezáltal közhelyessé kezdett válni.

Amire számíthat, aki eljön erre a népünnepélyre, az nem más, mint olyan dalok javarészt, amelyeket a rádiók nem forgatnak minden nap. Ezeket klippen is szemmel követhetik, akik egyszerűen csak csajozni, pasizni, netán sörözni jönnek. Persze a lényeg a tánc és a régi kori érzés. Ezen az estén nem kell szégyelni a Hungáriát, a Modern Taking-ot, s emellett napjaink kedvenceit egy helyen hallva lesz ez fenomenális. Persze az egész este csak sláger lesz. Tehát, aki abban reménykedik, hogy Tiesto és társai is jönnek, őket el kell keserítenem.

Konklúzió: Aki szerette, szereti a Retro érzést, a Retro zenét és viszontlátni, találkozni a régi ismerősével, szerintem ott a helye! Belépő nincs, de jó hangulat kötelezően igen! Még egy nagyon fontos dolog! Ha fiatal vagy és nem szereted az ilyen zenét, nem gond! Küldd aput, s anyut és lesz egy estéd otthon nyugalomban! Ez már csak rajtad múlik! Mindenkit szeretettel várunk!

közösség

további frisss

lap tetejére