Hattyúk tava Szombathelyen!

JZS • 2013. november 20., szerda •
Hol vannak már azok az idők, mikor sznob dolognak számított balett előadásra járni?! Különösen, ha a magyarországi „tánc fővárosába”, Szombathelyre látogat egy olyan társulat, mint a Kiev City Balett! Péntek este csobbanhatunk egy nagyot a kultúrába, és nyakig merülhetünk benne, mert a Hattyúk tava a vasi megyeszékhelyre érkezik!
Hattyúk tava Szombathelyen!

Tavaly már meghódította a magyar tánc-, és balett kedvelő közönséget a Kiev City Balett, és ha igazak a pletykák, idén szeretnék ezt tetézni. November 22-én, pénteken este 7-től a legjobb orosz és ukrán táncosok lépnek az AGORA Művelődési és Sportház színpadára!

Csajkovszkij klasszikusa, a Hattyúk tava az orosz balett egyik legendás darabja. A történet egy népmesén alapszik, melynek két főszereplője a Herceg, és Odett, akit egy gonosz varázsló hattyúvá változtatott. Igazi szerelmi történet az övék, tele drámával, és intrikával, melyet a tánc nyelvén igazán érzelem gazdagon tud elénk tárni a Társulat.

Jegyek elővételben vásárolhatók az ismert jegyirodákban, sőt, ha ráérzett az ízére, akkor imádni fogja a Diótörőt is, amit decemberben, Zalaegerszegen mutat be a Kiev City Balett!

közösség

további frisss

lap tetejére