Évadot nyit a MUTE Ifjúsági Színtársulat

mute, MHN • 2012. szeptember 11., kedd •
A MUTE Ifjúsági Színtársulat 2012. szeptember 14-én 19 órakor tartja évadnyitó előadását a Kisfaludy Sándor utcai színházteremben. A szombathelyi fiatalokból álló amatőr ifjúsági társulat Rapid című előadásán a kabaré és az improvizáció kap főszerepet. Az előadás első felében klasszikus darabokat láthat a közönség, Karinthy Frigyes és Nóti Károly kabaréit öltöztetik a fiatalok újszerű köntösbe. Egy új minipremier is várható, először láthatják Cseszkó Tamás Facebook, avagy Boka János című tragikomédiáját, mely egy rádiós műsorvezető kétségbeesett küzdelmébe avatja be a nézőket.

Cseszkó Tamás Facebook, avagy Boka János című tragikomédiájában : Bojler Zoltán rádiós műsorvezető nagy pácba kerül. Főnökei szerint élő adásban gyalázta meg Boka János emlékét, ezért kerítenie kell egyet. Nem tud rajta senki segíteni, csak Boka János, akit a Facebookon keresztül próbál megtalálni. Feltűnik aztán a rendőr, a gengszter,  az orvos, nemecsekernő, és egy rejtélyes telefonáló, aki alaposan megkavarja a mindennapokat.

 

Rapid - évadnyitó előadás  

Darabok:

A marha férj (Karinthy Frigyes)

A buta asszony (Nóti Károly)

Mi szükség van a szúnyogra (Nóti Károly)

A telefonfülke és a foltja (Cseszkó Tamás)

Facebook, avagy Boka János (Cseszkó Tamás) 

 

A darabokat dalok színesítik, a MUTE feltörekvő énekesei mutatnak be klasszikus magyar dalokat, és saját szerzeményeket.

 


Szereplők: Székely Zoárd, Szecsődi Noémi, Mohos Máté, Brunászki Bence, Prikrill Barbara, Szecsődi Tímea, Cseszkó Tamás, Németh András, Németh Virág, Lándori Dávid, Pomper Dorina, Bernáth Krisztina, Qu Antónia, Szecsődi Barbara, Bakó Barbara, 

 

Rendező: Cseszkó Tamás Zenei rendező: Németh András kirendező: Klári néni 

 

Belépő: 600 Ft 

 

Jegyek előadás előtt a helyszínen vásárolhatók.

 

Web: facebook.com/mute9700

közösség

további frisss

lap tetejére