Folyamatosan újulnak meg Szombathely utcái

Szerző: frisss.hu Fotó: frisss.hu • 2018. március 11., vasárnap •
Közel 300 méteres útszakasz újul meg a Szigligeti utcában, tájékoztatta a sajtót Hende Csaba, városunk országgyűlési képviselője, Puskás Tivadar polgármester, valamint Sátory Károly, a körzet önkormányzati képviselője.
Folyamatosan újulnak meg Szombathely utcái

Bár Szombathelyen nincsenek rosszabb állapotban az utcák, mint más városokban, ám a tél végeztével szembetűnőbbek azok az úthibák, amelyeket  főleg a mögöttünk álló évszak okozott. Szerencsére azonban városunk vezetői felismerték a probléma súlyát, így nagyszabású útfelújítási programot hirdettek, amelynek egyik állomása a Szigligeti utca rekonstrukciójának bejelentése volt.

Nem dőlhetünk hátra, hiszen feladat van bőven -mondta Hende Csaba, aki már a sajtótájékoztatóra is úgy érkezett, hogy közölte, Szombathely utcái megértek a felújításra.
A Táncsics Mihály utca és Brenner Tóbiás körút közötti Szigligeti utcai szakasz felújítása annak a koncepciónak a része, melynek keretében városunk utcái szépülnek meg. Az említett útszakaszon 120 millió forintból újul meg az útburkolat, a járda, megoldják a csapadékvíz elvezetést, valamint új fákat, bokrokat telepítenek. Modernebb környezet, biztonságosabb szakasz vár az erre közlekedőkre és az itt élőkre.

A múlt héten jelentették be, hogy az elkövetkezendő hónapokban megújul a Rohonci út a Perint híddal együtt, felújításra kerül a volt Határőr laktanyánál lévő körforgalom, valamint az Újperintet átszelő Külső Pozsonyi- és Erkel utca is korszerűsödik. A munka tehát elkezdődött, további útfelújítások várhatók a jövőben.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére