FOCENZA a légzéscentrum! (képgaléria)

Szponzorált tartalom (x) • 2020. október 16., péntek •
Csak stílusosan és vidáman Focenza maszkban is ha már kötelező!
FOCENZA  a légzéscentrum! (képgaléria)

A jelenlegi körülményekhez igazodva már Focenza maszk is kapható üzletünkben! A felnőtt és gyerekméretben is elérhető maszk ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a már jól ismert márka fehérneműi és felsőruházata, így antibakteriális, antiallergén, lélegző anyagból készült, egyesével csomagolva, már fertőtlenítve vásárolható meg így azonnal használható és a legkevésbé megterhelő viselet.

Mint minden Focenza ruhánál, természetesen a maszk tervezésekor is rendkívül fontos volt, hogy kényelmes legyen viselője számára és a dupla Dryarn szövet védjen amennyire lehetséges de viszont legkevésbé akadályozza a kilélegzést. Nagy sikernek örvend a nyakba akaszthatós változat, mely egyéni méretre alakítható, és nagyon praktikussá teszi a mindennapi vásárlásokat, tényleg csak akkor és gyorsan felvehető amikor kötelező vagy szükséges, addig szinte észrevétlen is maradhat  nyakba akasztva ha azonos színű felsőt viselünk. A Focenzához méltóan ezért többféle színben elérhető, így nagyon könnyen kiválaszthatod melyik illik leginkább a ruhádhoz!

 

Várunk üzletünkben, ahol az emeleten BEMER bemútató termet alakítottunk ki!

Mit kell tudni a BEMER-ről?

A Bemer egy keringésjavító orvostechnikai berendezés ami képes közel 30 % al javítani a mikrokeringést ezáltal a légzést is, támogatja az aerob energia szolgáltató folyamatokat, ezáltal javul az állóképesség, csökkenti a sérülések kockázatát, növeli az edzésszintet, a teljesítőképességet, erősíti az immunrendszert!

A FOCENZA maszk kívülről véd, a BEMER kezelés belülről erősít!

9700 Szombathely, Király utca 1.
Nyitva: H-P: 9-17, Szo: 9-13
www.focenza.hu

kapcsolódó galéria


TOP

közösség

további frisss

lap tetejére