Ajándékok évfordulóra

Szponzorált tartalom (x) • 2021. január 27., szerda •
Fontos évforduló közeleg, te pedig tanácstalanul ácsorogsz, hogy mivel is kéne előrukkolni, ami garantáltan egyedi és nem mellesleg hatalmas örömet okoz? Szerencsére az Ajándék Gurunál nem szűkölködnek az ötletekben, amivel teljessé tehetsz bármilyen évfordulót.
Ajándékok évfordulóra

Ajándékozz élményt!

Nincs két egyforma kapcsolat, így nincs két ideális ajándék sem, hiszen azt csak a benne élők tudhatják, hogy mi is lenne a számukra igazán jó választás. Ez függ mindkét fél habitusától, attól, hogy mit éltek át az adott évben, és persze az is mérvadó, hogy mit is éreznek éppen a kapcsolatuk és egymás iránt. 

Az élmény, mint ajándék, mindig tökéletes alternatíva, hiszen bár mind különbözünk, a nők többsége igencsak értékel egy gyertyafényes vacsorát vagy egy romantikus pikniket. Ha a vizek szerelmesei vagytok, akkor mindezt akár egy hajó fedélzetén is kivitelezhetitek. 

Sőt, az extrémebb verzió sem akadály, hiszen akár egy repülés vagy épp egy szélcsatornás lebegés is elképzelhető, akárcsak egy kalandtúra vagy épp egy élménypark felfedezése, ahol a közös programoknak hódolhattok. 

Ha inkább a pihenést részesítitek előnyben, akkor egy wellnesshétvége lehet a tökéletes egy kis masszázzsal, kényeztetéssel, hogy újra tevékenyen vethessétek bele magatokat a mindennapok forgatagába. 

Tárgyi ajándékok az évfordulóra

Természetesen vannak, akik inkább a kézzel fogható ajándékoknak örülnek jobban, legyen az egy apróság vagy épp valami nagyobb kaliberű meglepetés. Egy szívekkel díszített bögre vagy épp egy kedves, szerelmes képkeretbe helyezett közös fénykép? Egy egyedi képpel díszített párna szintén jó választás.

Ha pedig nem rettentek vissza a különböző izgalmas, erotikus kis ajándékoktól sem, akkor egy ehető csokis testfestékkel is remekül elszórakozhattok az ágyban. Sőt akár előjátékszettet vagy erotikus társast is lehet kapni, amikkel igencsak fel lehet dobni a szexuális életet és az éjszakákat. 

Az ajándékok értékét nem feltétlenül az áruk adja, hanem inkább az idő, amit belefektetünk és a kreativitás, valamint a figyelmesség. Ebből tudhatja a partnerünk, hogy milyen fontos a számunkra ez az évforduló és az együtt töltött idő. 

Nem találtad még meg az ideális évfordulós ajándékot? A fentiek fényében nem kell mást tenned, mint ismerned a partneredet annyira, hogy tudd, hogy mivel okozhatsz neki a legnagyobb meglepetést.

Egy kis odafigyeléssel könnyedén megállapíthatod, hogy milyen típusú ajándéknak örülne leginkább, azaz inkább az élményeket preferálja, vagy épp a tárgyi ajándékokkal veheted le a lábáról.

Nézz körül az Ajándék Guru kínálatában, és hidd el, biztosan megtalálod a tökéletes évfordulós ajándékot!

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére