Hangosan, jogosítvány nélkül-rendőrségi hírek Vas megyéből

• 2013. június 17., hétfő •
Viszonylag nyugodt napon vannak túl a rendőrök megyénkben. Akadt viszont jogosítvány nélkül közlekedő, és vendéglátóhelyen hangoskodó is. Az elmúlt huszonnégy óra rendőri intézkedései.
Hangosan, jogosítvány nélkül-rendőrségi hírek Vas megyéből

Szabálysértési őrizetben

A járőrök 2013. június 16-án este egy 55 éves helyi férfit állítottak elő a Szombathelyi Rendőrkapitányságra, mert az intézkedést megelőzően az egyik szombathelyi presszóban hangoskodott és agresszíven viselkedett. A rendőrök H. Józsefet szabálysértési őrizetbe vették és az ügyben eljárást indítottak.

 

Két eljárás is indult ellene

A helyi körzeti megbízott 2013. június 16-án délután Győrváron igazoltatott egy szintén helyi férfit, aki egy hatósági jelzés nélküli motorral, bukósisak nélkül közlekedett. Az intézkedés során a rendőr megállapította, hogy a férfi a kategóriára vonatkozó érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik, illetve  a vele szemben alkalmazott alkoholszonda is pozitív eredményt mutat, ezért további mintavétel céljából a Vasvári Rendőrkapitányságra előállította. Az ügyben szabálysértési és közigazgatási eljárás is indult.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére