Vízilabda: Zuglóban kezd az AVUS!

SzR-waterpolo.hu - Fotó: frisss.hu • 2017. április 10., hétfő •
Sorsoltak a vízilabdázóknál, az OB I/B 1-8. helyezéséért rendezendő rájátszás első fordulójában a BVSC-Zugló otthonában szerepel majd az AVUS.
Vízilabda: Zuglóban kezd az AVUS!

Már megírtuk ITT, hogy az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) hibátlan hazai teljesítménnyel megnyerte csoportjában az alapszakaszt, így az 1-8. helyet eldöntő rájátszás résztvevője lett. 

A rájátszásban az AVUS mellett a Békéscsaba, a Racinet Honvéd, az ASI DSE, a Neptun VSC, a BVSC-Zugló, a Celédi VSE és az Eszterházy Károly FSC küzd meg egymással az 1-8. helyért, illetve az OB I-be történő feljutásért. 

Az 1. fordulót április 22-én rendezik, a szombathelyiek ellenfele a BVSC lesz, majd egy hét múlva Ceglédre utazik Matajsz Márk csapata. 
A rájátszás első hazai meccsét május 6-án rendezik és az Eszterházy Károly FSC (EKF SC) csapatát fogadják Kutasi Rómeóék a Fedett Uszodában.

Egy héttel később, május 13-án Békéscsabára utazik az AVUS, majd május 20-án a BVSC-t fogadják a szombathelyiek. Május 27-én már a 6. fordulót rendezik meg, ekkor a ceglédiek vizitelnek Szombathelyen, majd az EKF SC vendége lesz az AVUS, a rájátszást június 10-én, a békéscsabaiak ellen fejezik be az AVUS pólósai. 

A rájátszás mérkőzéseinek eredményeiről honlapunkon értesülhet!

 

közösség

további frisss

lap tetejére