Vasi klasszikus előtt: Váradi Benedek szerint revansot vesz vasárnap a Falco

SzR - Fotó: frisss.hu • 2017. február 23., csütörtök •
A múlt heti győri Magyar Kupa negyeddöntő után, vasárnap újra összecsap a két ősi rivális.
Vasi klasszikus előtt: Váradi Benedek szerint revansot vesz vasárnap a Falco

A múlt heti sima vereségről és a vasárnapi esélyekről is szót váltott csapatkapitányunkkal a Frisss FM stúdiójában Farkas Beni műsorvezető. 

Milyennek értékeled a Körmend elleni Magyar Kupa negyeddöntőt egy hét távlatából?
Nagyon rosszul kezdtük a meccset, túlságosan is akartunk, ennek ellenére nem jöttek össze a dobások, nem jól kezeltük a szituációkat, nem jó megoldásokat választottunk. Aztán hiába jöttünk fel 6-7 pontra is, mindig mi futottunk az eredmény után, a körmendiek tripláival pedig hamar eldőlt a rangadó. 

Vasárnap itt a lehetőség a visszavágásra…
Nagyon várjuk már a mérkőzést, hiszen revansot szeretnénk venni. Minden ilyen rangadó nagyon nagy küzdeni akarást hoz ki a játékosokból, de a szurkolóknak, a klubok vezetésének is nagyon sokat jelent ez, szerintem ez alkalommal is óriási rangadót játszik majd a két csapat.

Nyerhet a Falco?
Annak ellenére, hogy tegnap kiesett a Körmend a FIBA Európa Kupa küzdelmeiből, nagyon dicséretes, hogy eddig eljutottak és igazából ők az összecsapás esélyesei. Mi pont ezt szeretnénk kihasználni, úgy akarunk odamenni, mintha nem lenne rajtunk nyomás, tét nélkül játszunk és győzni szeretnénk. A Körmend 3 meccset játszott a Magyar Kupa fináléjában Győrött, szerdán Franciaországban szerepeltek, most hazautaznak, mi pedig csütörtök este óta nem meccseltünk, szóval nekünk sokkal több időnk volt a regenerálódásra. Ugyanakkor a két új légiósuk nagy segítséget jelenthet a fáradtabb játékosok pótlására, így többet tudnak majd rotálni is. Jó ritmusú, jó játékkal szeretnénk győzedelmeskedni és akkor beelőzhetjük a Körmendet, vagyis helyet cserélhetünk a dobogón. 

Váradi Benedek még azt is elmondta az interjú során, hogy az elmúlt hónapokban jól összeszokott, összeért a társaság. Az érkező center és bedobó is nagyon hamar megtalálta a helyét, ennek köszönhetően is idehaza verhetetlen a sárga-fekete csapat, mely az évről-évre egyre kiegyensúlyozottabb mezőnyben akár a dobogóért is harcban lehet a végelszámolásnál.   

közösség

további frisss

lap tetejére