Új műszereket kapott a Markusovszky gyermekosztálya

vkriszti-HCs • 2014. július 08., kedd •
A Vas Megyei Lovasszövetség adománygyűjtő akciót szervezett május elsején, a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Csecsemő és Gyermekgyógyászati Osztálya számára. A vépi rendezvényen befolyt összegből egy betegőrző monitort és egy digitális mérleget adományozott a szövetség. Az adományok átadására július 7-én került sor a gyermekosztály adományfája előtt.
Új műszereket kapott a Markusovszky gyermekosztálya

Köszönet mindazoknak, akik támogattak és hittek benne, hogy ez megvalósulhat. A műszerekért nem csak felnőttek, hanem gyermekek is nagyon sokat tettek a május elsejei versenyen – mondta Görög Richárd, az adománygyűjtő akció főszervezője az ünnepélyes átadón.

Mindemellett hozzátette, hogy nagyon sokat tanultak a gyermekosztály betegeitől, a szülőktől és az ott dolgozóktól is. Legfőképpen azt, hogy mindig előre kell haladni, sosem szabad hátranézni, ha nehézség adódik, akkor pedig még inkább harcolni kell az előrehaladásért.

A Vas Megyei Lovasszövetség elnöke, Kiss Ágnes hozzátette, hogy a szövetség teljes mellszélességgel támogatta az akciót.

Ez nem csak a mi szövetségünk, hanem a megyei és megyén túli lovas közösség összefogásából valósulhatott meg – emelte ki beszédében.

A gyermekosztály dolgozói örömmel fogadták a műszereket, de reménykednek benne, hogy minél kevesebbszer kell majd szolgálatba állítani őket.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére