Továbbra is hibátlanok az aligátorok: AVUS - Neptun 13-11

Szita Róbert helyszíni tudósítása - Fotó: Hornyák Emőke • 2017. március 04., szombat •
Az OB I/B-s tabella listavezetőjével szállt csatába, illetve medencébe a dobogós helyen álló szombathelyi vízilabda-csapat, és továbbra is százszázalékos teljesítményt nyújt hazai környezetben.
Továbbra is hibátlanok az aligátorok: AVUS - Neptun 13-11


AVUS - Neptun VSC 13-11 (4-5, 2-1, 3-1, 4-4)

OB I/B-s vízilabda-bajnokság - Szombathely, Fedett Uszoda, 350 néző

AVUS: Kovács B. – Cvetic 2, Hajmási 2, Ekler B. 1, Juhász 1, Kutasi 3, Kurucz 2. Csere: Takács 1, Doma, Polcsik, Sági, Galambos 1 Baranyai. Edző: Matajsz Márk.

 

Csodálatos győzelem, 13-11 a vége!

4. negyed: Hajmási folytatja a gólgyártást, már 10-7. Megint szépítettek, de Kutasi Rómeó elvette a kedvüket, 11-8. Kézben a meccs. Sőt, kutasi újabb góljával mér féltucat a vendégek kapujában, 12-8!!! Megint szépítettek, de már kevsebb, mint 4 perc a hátralévő idő, 12-9. MEGINT KUTASI RÓMEÓÓÓÓÓÓ, már 13-9!!! Megvan a meccs! Sorozatos hazai kiállítások után megint közelebb lépett a Neptun, 13-10, majd 13-11, de még mindig van 1 perc. 

3. negyed: sok hibával játszik mindkét csapat. hajmási András révén újra mi vezetünk, sőt Kutasi Rómeó révén 8-6 az állás. Szépítenek a fővárosiak, de Cvetic révén megint 2 az előny, 9-7. 

Szünet.

2. negyed: ez a játékrész nekünk indult jól, Galambos Gergely egyenlített, 5-5. Sajnos megint eredményesen zárták a támadást a Neptun játékosai, 5-6, időt kért Matajsz Márk, majd Juhász Máté egyenlített, 6-6.

1. negyed: Cvetic góljával már az első támadásból gólt szerzünk, 1-0. hamar jött az egyenlítés, de Kurucz Barna révén megint itt az előny, 2-1. Takács Kristóf révén már harmadik gólunkat jegyzhettem fel, 3-1. Megint szépítenek a fővárosiak, és sajnos az ellentámadásunkat kivédekezték, 3-2, majd egy kapufáról Kovács Barna fejére pattant labda a kapunkban végezte, 3-3. Ekler Benjámin is beköszönt, 4-3, de hiába megint egyenlített a rutin, 4-4. Jött is Matajsz Márk és az időkérés. Egyelőre hiába, megszerezték a vezetést is a fővárosiak, 4-5. 

Kiváló kapusunk, Horváth Alex esélylatolgatását ITT olvashatták, most azonban már startol a meccs. 

Ősszel nagy meglepetésre a fővárosban győzték le az aligátorok a feljutásra is esélyes Neptun csapatát, ma este a hibátlan hazai mérleg megőrzése a cél.

Már zajlik a bemutatás, a mieink a Kovács B.. - Hajmási, Kutasi, Kurucz, Takács K., Ekler összeállításban szálltak a medencébe. 

16.25 - Jó napot és szombathelyi gólokban gazdag mérkőzést kívánok minden kedves olvasónknak!

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére