SzoESE: Ami sikerült idegenben, nem ment hazai környezetben

Frisss - fotó: Bodorkós Máté • 2017. március 19., vasárnap •
A Kalocsa ellen szenvedtek vereséget a szombathelyi női röplabdások.
SzoESE: Ami sikerült idegenben, nem ment hazai környezetben

Remekül kezdte a találkozót Bodzer Attila tanítványai. A Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület gárdája egyébként az alapszakasz során magabiztosan, 3-0 arányban győzte le a Kalocsa együttesét. Azonban hiába a jó kezdés, a folytatásban visszaestek a hazaiak, a vendégek pedig könyörtelenül kihasználták a vasiak hibáit. A második szettet is a SzoESE kezdte jobban és a remek sáncmunkának köszönhetően egyre nagyobb különbség alakult ki a csapatok között. Ekkor a vendég kispad időt kért és ez bénítólag hatott a szombathelyiek játékára.

A szett hajrájára csak rohantak az eredmény után a hazaiak, de nem sikerült befogni a Kalocsa gárdáját. A záró játékrész szinte lekopírozta az első kettőt. Jó kezdés, meg ok nélkül leállt a SzoESE, pedig sokkal nagyobb fordulatszámon pörögtek. Az időkérés ismét hatékony volt, mert ezt követően már nem engedték ki a győzelmet a kezükből a vendégek.

Bodzer Attila vezetőedző: Sajnos nem sikerült kellően felpörögnünk a találkozóra. Úgy is mondhatjuk, hogy a vendégek mindent megtettek a győzelem érdekében, mi pedig nem tudtunk felnőni a feladathoz. Akaratban és nyitás-fogadások tekintetében van még hova fejlődnünk. Összességében megérdemelten nyerte meg az összecsapást a Kalocsa.

SzoESE - Kalocsa
0-3
(22-25, 15-25, 16-25)

SzoESE: Horváth Mónika, Bodnár Enikő, HALMOSI NOÉMI, Gulkai Zsófia, Bozzai Enikő, Molnár Blanka, Németh Erzsébet, Varga Nikoletta, Simon Fanni, Csóka Lili, Kiss Laura, Nagy Teodóra (libero)
Vezetőedző: Bodzer Attila

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére