Előzetes: Péntek este 7 órakor játszik a Haladás!

SzR-HCs • 2015. március 20., péntek •
A Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es labdarúgócsapatának vezetőedzője, Szentes Lázár szerint a Debrecen elleni lendületes játékkal Pakson is győzelmet érhetnek el a zöld-fehérek - tudta meg honlapunk az idegenbeli bajnoki meccs előtti sajtótájékoztatón. A Paksi FC - Haladás mérkőzés 19 órakor kezdődik.
Előzetes: Péntek este 7 órakor játszik a Haladás!

Egy csapat annyit tud játszani, amennyit a másik hagy neki - kezdte sajtótájékoztatóját Szentes Lázár, aki szerint a Haladás középpályásai és támadói jól játszottak a múlt heti, Debrecen elleni bajnokin. Mint mondta, Radó és Martinez egymás mellett játszott, és a lapos, pontos összjáték is jól érvényesült. Gyors játékosainknak volt köszönhető a siker, hiszen a Radó-Martinez párost nem egyszerű kivédekezni - összegezte a múlt heti győztes meccs tapasztalatait a vezetőedző. 

A péntek esti meccs esélyeinek latolgatása közben a mester elmondta, hogy ,,győzni megyünk Paksra, ezt pedig úgy teljesíthetjük, ha a támadó szellemű, de zártabban védekező és masszív Paks ellen is érvényesíteni tudjuk a múlt heti jó játékot. Pakson teljesen más körülmények lesznek - mondta, majd hoozzátette, hogy és a paksiak teljesen más összetételű játékosállománnyal rendelkezik, mint a debreceniek. 

Minden meccs más - folytatta, majd kiemelte, hogy a védelem Alcibiade, a középpálya pedig Németh Márió játékára számíthat. Azt is nyomatékosította, hogy a Paks is jó passzban van és az edzőjüknek is kiváló motiváció a Haladás ellen focira felkészíteni a hazai csapatot. Szentes Lázás továbbra sem számíthat Dudásra, és Rocchira. Az olasz csatár csak akkor tér majd vissza a római rehabilitációról, ha már teljesen egészséges lesz a bokája.  

A Haladás várhatóan a Rózsa – Angyal, Fehér, Alcibiade, Devecseri – Iszlai, Nagy P., Gaál, Martinez, Halmosi – Radó összeállításban lép majd pályára, csereként Branescu, Jánvári, Németh M., Jagodits M., Mancini, Rácz, Kretz, és Schimmer jön számításba. 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére