Egészségnap a szombathelyi Family Centerben

(x) • 2024. május 09., csütörtök •
Május 11-én, szombaton minden az egészségünk és az egészséges életmód körül forog a szombathelyi Family Centerben.
Egészségnap a szombathelyi Family Centerben

Napjaink egyik legfontosabb feladata a mentális és testi egészségünk megőrzése és az oda vezető út megtalálása, ebben lesz segítségünkre a bevásárlóközpont rendezvénye, ahol lehetőségünk lesz többek között szűrővizsgálatokon részt venni, mindenmentes ételeket kóstolni élő főzőshow keretében, és olyan kezeléseket is kipróbálhatunk, amelyek segíthetnek fizikai problémáink megoldásában. Helyi gazdákkal is találkozhatunk: lesz mézkóstoló, valamint megismerkedhetünk a mikrozöldségekkel, amelyek csak méretükben aprók, a szervezetünkre gyakorolt hatásuk azonban nagy.

A kicsikre is gondolt a Center, a gyermekek eperpalántákat kaphatnak, melyeket otthonukban nevelhetnek  tovább, ugrálóvárazhatnak, fejleszthetik kézügyességüket a kreatív műhelyben,és labdás ügyességi feladatokat is kipróbálhatnak, kedves ajándékok és nyeremények mellett.

Lássuk részletesen a programokat, helyszínek szerint:

 

JÁTSZÓHÁZ

10:00 – 18:00 Légvár és kreatív műhely - Hatalmas légvár várja a gyerekeket, melyben minden lurkó a Family Center vendége egy hatalmas ugrálásra. Ha már jól kifáradtak és megéheztek:

10:00 – 12:00 Közös zabpalacsinta-sütés a gyerekekkel, Madarász Péter profi séf közreműködésével

12:30 – 16:00 Önismereti tanácsadás, mentális egészség tesztekkel és feladatokkal, Palkó Eszter life és párkapcsolati coach, grafológus, veszteségfeldolgozó csoport támogató és Gulyás-Klein Andrea life coach, ifjúsági coach, grafológus segítségével

Minden gyermek ajándékkal távozhat a játszóházból.

 

EGÉSZSÉG KUCKÓ

A mentális egészség mellett a fizikai egészség is porondon lesz, két rendkívül hatékony terápiás módszer kerül bemutatásra.

10:00 – 16:00 Orvosi lézerterápia kezelés és tanácsadás, Bende Zsolt - ZSOBEN masszázs stúdió (előzetes regisztráció mellett)

10:00 – 16:00 BEMER érterápia kezelés és tanácsadás, SZOMBATHELYI ÉRCENTRUM (előzetes regisztráció mellett)

 

FOLYOSÓI HELYSZÍN

10:00 – 15:00 Méz emutató, kóstoló és vásárlási lehetőség – Tóth Bálint méhészete avatja be az érdeklődőket a különböző fajták rejtelmeibe

10:00 – 15:00 Mikrozöldség-bemutató és vásárlási lehetőség – NapiZöld bemutatkozása, a vegyszermentes mikrozöldség akár 40x több vitaminnal és ásványi anyaggal

14:00 – 16:00 FŐZŐSHOW – Madarász Péter profi séf megmutatja, hogy egészségtudatosan, és ételérzékenység mellett is lehet lemondások nélkül étkezni.

Menü:

- Hántolt köles saláta vöröslencsével és tahini öntettel

- Mentes tésztasaláta, csirkemellel (FANNI ZERO Magic Pasta)

A glutén-, tej- és cukormentes alapanyagokból készített isteni ételeket természetesen mindenki megkóstolhatja.

 

KÜLSŐ HELYSZÍNEKEN

10:00 – 12:00 Szűrővizsgálatok, mérések – MENTŐSZOLGÁLAT munkatársai

10:00 – 16:00 Kosárlabdadobó verseny gyermekek részére apró ajándékokért cserébe

 

Ne felejtsük ki, hogy 12 és 16 óra között a RÁDIÓ 1 SZOMBATHELY szerencsekerekét is megforgathatják a kilátogatók értékes nyereményekért.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel vár a Family Center Szombathely!
 

közösség

további frisss

lap tetejére