Négy tuti tipp, amivel befutó lehetsz minden csajnál

Frisss/playful - fotó: pixabay • 2017. augusztus 01., kedd •
Kézenfekvőnek tűnik, mégis hajlamosak elfelejteni az erősebbik nem képviselői ezeket a praktikákat.
Négy tuti tipp, amivel befutó lehetsz minden csajnál

Bizonyára mindenkivel megesett, hogy elbizonytalanodott, amikor a párválasztásra került sor. Történetesen az önbizalomhiány eredményeképp megkérdőjelezzük, hogy valóban elég jók vagyunk-e a kiválasztott számára. Mégis mivel lehet meghódítani az adott hölgyet. Természetesen a legkönnyebb azt mondani, hogy minden fejben dől el, azonban ha kellően összeszedtük a bátorságunk és nem rejtjük véka alá valódi személyiségünk, akkor nyert ügyünk van. Ha pedig az alábbi adottságokkal is rendelkezünk, akkor pedig sokkal könnyebb dolgunk van becserkészni az áldozatunkat.

Hogyan hódítsam meg álmaim nőjét? Erre többféle válasz létezik, viszont élből elutasítják a hölgyek az Admonisz külsőt, mert állításunk szerint a külső csak megfog, azonban a belső tulajdonság lesz a vízválasztó. Tehát nem árt odafigyelni az alábbi szempontokra.

 

Határozottság és önbizalom

Aki erős jellemmel bír, sokkal könnyebb dolga van, mint az önbizalom-hiánnyal küzdő társainak. Aki tisztában van előnyös tulajdonságaival és helyén kezeli a pozitív, valamint a negatív kritikát, képes minden kaput megnyitni. Elvégre tudja, hogy mik a korlátai, a tehetségét és értékeit képes csillogtatni, erre pedig a legtöbb lány felfigyel. Ha pedig a külsőddel nem is, a fellépésedel mindenképp elnyerheted a kiválasztott hölgy szívét.

Kacagás

A humor évezredek óta a legjobb gyógyír minden bajra. Épp ezért, ha intelligencia is párosul a viccelődés mellé, akkor nyert ügyed van. Nem kell hozzá szívtiprónak lenned, elég csak Woody Allenre vagy Jim Carrey grimaszaira gondolni. Nem véletlenül zabálják a csajok őket, pedig nem nevezhető a két színész igazi Don Juannak. A lényeg, hogy mindig légy laza és a megfelelő helyen, illetve időben elejtett poénokkal sikert arathatsz.

 

Tánctudás

John Travolta egy egész karriert és jó pár nőt is a higanymozgásának köszönhet. Nyilván a mai világban megváltoztak az igények és a zenei stílus is, de szalontáncnak párja nincs és természetesen időtlen táncnak is nevezhetjük. Ilyenkor ugyanis a férfi irányít és a hölgy pedig követi. Ha önbizalomhiányos vagy, de annyi határozottság van benned, hogy felkérd a kiszemelted, hatalmas lépést tettél a megszerzése felé. Határozott fellépéssel könnyen célba érsz!

Állatbarát

Óriási felelősség állatot tartani, ezért más szemmel néznek a lányok arra a férfira, aki megosztja az életét egy állattal. Mindegy hogy kutyáról, macskáról beszélünk, a lényeg, hogy Te neveld és foglalkozz vele. Ezzel nem csak színesebbé teszed az életed, hanem a lányok számára is szimpatikusabb személlyé válsz. A legfontosabb, hogy Te vállalj felelősséget a házi kedvencért!

via

közösség

további frisss

lap tetejére