Megkérdeztük Majkát, mivel készül Szombathelyre

frisss • 2019. március 01., péntek •
Szinte az összes jegy elkelt a holnapi koncerte.
Megkérdeztük Majkát, mivel készül Szombathelyre

- Mik az országos turné eddigi tapasztalatai?
Négy helyszínen voltunk eddig, Zalaegerszegen, Miskolcon, Nyíregyházán és Győrben, valamennyi arénában hatalmas tömeg és elképesztően jó hangulat fogadta a zenekart. Nagyon várjuk már a szombathelyi bulit is.

- Túl lépett már a rajongótábor Curtis kilépésén? Hogy tudjátok őt pótolni a produkcióban, akarjátok-e egyáltalán?
A rajongók többsége úgy látom, megértette és elfogadta a döntésemet. Drukkolok Curtisnek. Nem a zenekar és nem a mi közös barátságunk miatt kell ebből kilábalnia, csakis önmaga miatt, hogy rendbe jöjjön az élete és észrevegye, hogy az a sok barom, aki körülveszi és oltogatja, azok mennyire károsak rá. 

- A videómegosztón toplistás előadóként máshogy kezelitek-e az élő koncerteket? Nagyobb a felelősség, hogy lehetőleg a videókat idéző, hasonló élményt nyújtsatok, vagy nem is várják el a rajongók?
A közönség egy jó bulit vár, két óra felhőtlen kikapcsolódást, és mi igyekszünk ezért mindent megtenni. A héten is többször próbáltunk a zenekarral, nagyon komoly stábbal és technikai felszereléssel érkezünk a Savaria Arénába.

- Mire készültök Szombathelyen? Kik lépnek színpadra a koncert során (akár csak egy-egy szám erejéig)?
A Majka Aréna Show progamjában nincsenek meghívott vendégek, lesz viszont egy remek előzenekar: nyolc órától Horváth Tamás fog játszani a csarnokban.

- Itt is éjszakáztok, vagy a koncert után azonnal hazamentek?
A koncert után indulunk vissza Budapestre. Hatalmas a stáb, csak a nyári turné során szoktunk néha ott aludni, ha a két koncert közötti távolság ezt indokolttá teszi.

- Van valamilyen tipikus rituálé, ahogy a koncertnapok telnek? (Pl ugyanannál a benzinkútnál álltok meg kávézni, edzéssel indítod a napot, vagy sokáig alszol, bármi kis apróság)
Az edzés a mindennapjaim része, a koncertek kapcsán nincsenek ilyen különösebb rituálék. Kialakult már a koncertnapok menetrendje, mindenki tudja a dolgát, remek stábbal dolgozunk. 

- Alakul már a nyári program? Hol találkozhatunk veletek?

A nyári programunk fix, olyannyira, hogy nem is vállalunk már több bulit. Tele a naptár, rengeteg koncertünk lesz, valamennyi nagy zenei fesztiválon fellépünk. A közösségi oldalamon kint lesz a teljes nyári turné programja.

- Hogy tudod összehangolni a forgatásokkal a zenei karriert? Tudsz annyi időt szánni a családra, amennyit szeretnél?
A forgatások és a koncertek is jól tervezhetők, a menedzsment már az őszt és a jövő évet tervezi ilyenkor, így nekem is könnyebb. Szombathelyre is visszajövünk majd az ősz folyamán, a 100 Tagú Cigányzenekarral közös koncerttel, hatalmas show lesz az is. A család pedig számomra a legfontosabb, igyekszem mind több időt tölteni velük.

közösség

további frisss

lap tetejére