Koncertek és gyermekprogramok: ez történt a megbízható munkaadó családi napján

Szita Róbert - Fotó: Hornyák Emőke • 2017. szeptember 17., vasárnap •
A kellemetlen időjárás ellenére is mintegy háromezren szórakoztak az EPCOS szombati családi napján, ahol gyermekprogramok, folyamatos üzemlátogatások és persze számos várva-várt koncert is vonzotta a gyár Csaba utcai telephelyére látogatókat.
Koncertek és gyermekprogramok: ez történt a megbízható munkaadó családi napján

Az elektronikai alkatrészgyártó cég munkatársait és hozzátartozóikat a családi nap két műsorvezetője, Fekete Linda, a Weöres Sándor Színház színművésznője és Priskin Ákos köszöntötte. 

A családi programok
A műsorözönt a Matiné Zenekar nyitotta, majd az X-faktorból jól ismert Horányi Juli következett, aztán a Bagatell és a Szabyest folytatta. 

Közben a gyerekek figyelmét kézműves foglalkozások, arcfestés, csillámtetoválás, lufi hajtogatás, dodgem, segway, légvár, bébi park, kisvasút, trambulin és eurobungy kötötte le. Az idei újdonság a kapszula szimulátor és az XXL körhinta volt, ha pedig megéheztek a lurkók, akkor kürtős kalács és vattacukor várta őket. 

A bemutatók 
A gyermekprogramok és az üzemlátogatások mellett a Magyar Autóklub bemutatója is sokak érdeklődését felkeltette. Keményfi Róbert oktató egy országos road-show keretében a közlekedésbiztonság fontosságára hívta fel a kicsik és a nagyok figyelmét.  


Karitatív programunkon felnőtteknek való gokart-pályával, gyerekeknek szóló ügyességi kerékpáros pályával, valamint a traumatikus élményt adó biztonsági övszimulátorral készültünk – tudtuk meg a MAK oktatójától. 

Ennél már csak a tombolasorsolás vonzott több érdeklődőt, de ez nem is csoda, hiszen számtalan tárgynyeremény talált gazdára. 

A hagyományok folytatódnak
A családi napról idén sem hiányozhatott Takács Balázs, az EPCOS-TDK ügyvezetője, aki a Frisss FM-nek nyilatkozva elmondta, hogy idén is azért szervezték meg a gyár dolgozóinak a családi napot, hogy a szabadidős programok, koncertek során jól érezzék magukat a kollégák.

Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a rossz idő ellenére is sokakat vonzott a szervezéssel megbízott kollégák által összeállított színvonalas program. A szombathelyi és a közel-távolról érkezett fellépők, az 5D-s szimulátor, az XXL-s hinta mind-mind fiatalok kedvére vált. Úgy gondolom, hogy ez a rövid idő is alkalmas volt arra, hogy jól és tartalmasan szórakozzanak az EPCOS-család dolgozói – értékelte a napot a cég ügyvezetője, aki szerint követik a hagyományokat és jövőre újra megrendezik a családi napot.  

Este a Soulwave, DJ Szelinger, valamint Bódi Guszti és Margó szórakoztatta a közönséget. 

A cég
A szombathelyi EPCOS Kft. a tokiói központtal működő japán TDK Csoport tagja. A nyugat-magyarországi vállalat az autóipar és a megújuló energia-iparág nélkülözhetetlen világpiaci szereplője.

Az EPCOS elektronikai alkatrészeket, modulokat és rendszereket fejleszt, gyárt és forgalmaz technológiailag igényes, növekvő piacokra. Szerepük kiemelkedő az információs és kommunikációs technológia, az autóipar, az ipari és fogyasztói elektronika terén. Az autóipar számára az EPCOS Kft. által kifejlesztett transzponder tekercs és rezgésbiztos alumínium elektrolit kondenzátor 2008-ban elnyerte a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Innovációs díját.

A vállalat 1994 óta van jelen Szombathelyen, ahol az egyik legnagyobb munkáltatóként high-tech tudást, nemzetközi vállalati kultúrát biztosít munkatársainak. A társaság, amely idén elnyerte a ,,Megbízható munkaadó” minősítést is, a Nyugat-Pannon Járműipari és Mechatronikai Központ egyik meghatározó vállalata.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére