Keményen készül az Egis Körmend együttese

Frisss - fotó: Bodorkós Máté • 2017. augusztus 24., csütörtök •
A Rába-parti alakulat több edzőmérkőzéssel és felkészülési tornával hangol az élvonalbeli kosárlabda bajnokság nyitányára.
Keményen készül az Egis Körmend együttese

Gasper Potocnik együttese már javában készül az őszi szezonkezdetre. A Körmend célkitűzése idén sem lehet más, mint a bajnoki cím megszerzése, ehhez pedig minőségi keretet állított össze a szakmai stáb. Andre Hollins, Steven Davis, Marquis Wright, Eric Fanning, Justin Tuoyo, Sebastian Koch mellett piros-feketében folytatja pályafutását Halász Ákos és Bán Tibor is.

Az alapozást követően felkészülési mérkőzésekkel és tornákkal színesítik  a programot a szakemberek. Az első barátságos találkozót már lejátszotta a csapat. Óriási küzdelemben győzedelmeskedtek a körmendi kosarasok a zárt kapuk mögött megrendezett összecsapáson. A szlovén együttes felett aratott sikerre lehet építeni, hogy megfelelő önbizalommal lépjenek pályára a Cibona, a Cedevita, a Prievidza, a Laskó és a Levic ellen.

A szurkolók pedig ellenőrizhetik kedvencük formáját szeptember 15-16-án, a Mogyorósy Szilárd-emléktornán is, amely komoly erőpróba lesz a Körmend számára. Néhány nappal később, szeptember 20-án pedig jhet a mélyvíz. A piros-fekete kosarasoknak két selejtezőkört kell letudniuk, hogy biztosítsák helyüket a FIBA Europe Cup csoportkörében.

Egis Körmend - Hopsi Polzela
88-76
(18-20, 24-17, 16-21, 30-18)

közösség

további frisss

lap tetejére