Kapus, átlövő és irányító poszton is erősített a Haladás kézilabda együttese

PCS - fotó: Hornyák Emőke • 2017. február 08., szerda •
A játékosokkal a szezon végéig állapodtak meg a vezetők.
Kapus, átlövő és irányító poszton is erősített a Haladás kézilabda együttese

A Haladás VSE női kézilabda együttese az ősszel a 9. helyen végzett az NB1/B-ben. A nyáron a nulláról kellett ütőképes gárdát kovácsolniuk a zöld-fehéreknek, amelyet helyi és környékbeli fiatalokkal oldott meg a vezetőség. A gárda az őszi szezon hajrájára nagyon eredményesen játszott, ezért bizakodva várhatják már a tavaszi nyitófordulót.

Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy egyre többen érdeklődnek a Haladás kézilabda csapata iránt - mondta Gál Sándor szakosztályvezető. Az előkelő 9. helyen álló együttesünket a nyáron teljesen a nulláról kellett újjáépítenünk. Ez a fél év egyébként arra is választ adott, hogy mely posztokon szorul erősítésre a Hali.

A rotációs lehetőségek bővítése, illetve a többi csapat erősödése miatt három játékost igazolt a Haladás VSE a tavaszi szezonra, de opcionálisan meghosszabbítható a szerződés az idény végén.

Szabó Janka átlövő és irányító poszton, Kaposvári Anita átlövőként vethető be, míg Dudora Nikolett érkezésével a kapusok terhe is csökkenhet. A játékosoknak így egészséges versenyhelyzetet teremtett a vezetőség, hogy mindenki a maximumot hozza ki magából.

Hamar Zoltán vezetőedző elégedett a felkészülési mérkőzéseken, illetve az edzéseken tapasztaltakkal és örömmel nyugtázta, hogy három ígéretes kézilabdázóval bővült a keret.

Boldog vagyok, hogy ilyen tehetséges játékosok érkeztek a Haladáshoz. Az őszi szezonban tapasztaltakból kiindulva, mindenképpen szerettünk volna erősödni. A lányok érkezésével a védekezésben és támadások építésében is kibővült a repertoárunk, ezért még erősebben tudunk nekivágni a tavasznak, hogy az idény végén elérjük az eredeti célkitűzésünket, azaz a tabella 2-8. helyek egyikén zárjunk - zárta gondolatait a vezetőedző.

Szabó Janka és Kaposvári Anita az NB1/B-ben szereplő Szegedtől, míg Dudora Nikolett a Csurgó együttesétől érkezett.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére