John Malkovich-nak két Oscar-jelölés sem volt elég, abbahagyja a filmezést

Frisss.hu/pagesix.com - Fotó: johnmalkovich.com • 2017. január 04., szerda •
Új, három perces reklámfilmjében minden titkát elárulja a legendás színész.
John Malkovich-nak két Oscar-jelölés sem volt elég, abbahagyja a filmezést

John Malkovich nem forgat többet, és mindez egy Squarespace-es videóból derült ki kedden. A kétszeres Oscar-jelölt színész ezentúl már csak a szenvedélyének él, vagyis a divatnak, illetve a divattervezésnek.

"Néha, csak egy dologról ismernek az emberek..." - mondja John a kisfilmben az egyik haverjának egy pohár ital felett egy bárban. Aztán kifejti azt is, hogy most tényleg komolyan gondolja: "Minden, amit valaha csináltam csak szerencsejáték volt... Most magyarázkodnom kéne az életem miatt? Olyannak láthatnak, amilyen vagyok, vagy sehogy." - teszi hozzá a legendás színész.

Egy másik jelenetben a telefonban egy hang csak annyit mond Johnnak: "Hallottam  a kis projektedről. Gyere, csinálunk egy filmet közösen. L.A.-ben vagyok, hívj vissza!"

Aztán valami olyan jön, amire kevesek számítanak, John Malkovich a tervezés különböző szakaszaiban látható, ahogy felvázolja az alap formákat, majd ahogy kiszab egy mintát, a segédei összefércelik az egyik inget és végül egy divatbemutatón, ahol persze sikert arat.

A titok pedig az, hogy John gyermekkora óta érdeklődik a ruhák és a divatfotózás iránt, sőt az egyetemen jelmeztervezőnek tanult és a gyakran készített színházi jelmezeket is. De szerepelt már Prada, Antonio Miro és Armani kampányokban is, többek közt.

John Malkovich igazán sokoldalú, hiszen rendezett reklámfilmet az angol tervezőnek, Bella Freudnak és a Christian Louboutin könyv előszavában azt írta, hogy ő találta ki a Liberty of London nevű szövetet. Emellett segített a Bailey kalapok megtervezésében, a Pirellinek ruhákat csinált és még a francia óragyártó céggel, a Richard Mille-vel is volt közös projektje.

közösség

további frisss

lap tetejére