Ismét Szombathelyen a Hungária Nagycirkusz!

Szponzorált tartalom • 2019. április 01., hétfő •
„A név kötelez” – 8. Generációs cirkuszdinasztia és fesztiváldíjas produkciók Szombathelyen!
Ismét Szombathelyen a Hungária Nagycirkusz!

Április 3-7. között a Hungária Nagycirkusz Szombathelyre látogat, hogy elbűvölje a város lakóit műsorával. A premier előadás április 3-án, este 18 órakor látható, majd az azt követő két napon is azonos időpontban jelentkeznek a produkcióval. Szombaton két alkalommal is, délután 15 és este 18 órakor mutatják be a show-t. A zárónapon, vasárnap 11 órakor és 15 órakor tudnak ellátogatni az érdeklődők. A cirkuszi sátor Szombathelyen a Praktiker és a Tesco között, a Rozsnyó utcában található.

Gary Jahn idomított oroszlánfókával látható a porondon. A látogatók mindenféle egzotikus állatokat csodálhatnak meg: indiai elefántok, sivatagi dromedárok, zebrák, watusik, zebuk, lámák, alpakák, struccok, óriás fehér tigrisek vagy akár óriás vöröskenguruk.

Szenzációs hüllőshow fogadja a vendégeket, amiben missisippi aligátorok, nílusi krokodilok, pitonok, leguánok, varánuszok, óriásteknősök láthatóak. Emellett egy különleges attrakció is a műsor része, melyben egy kolumbiai társaság, a Lozada csoport a főszereplő. Produkciójuk során motoroznak a halálgömbben és egyensúlyoznak egy szál drótkötélen.

Az előadás alatt Steven bohóc gondoskodik a jókedvről. Emellett díjnyertes artista produkciókat is láthatnak a nézők, kezdve a légtornászoktól, a drótkötélen egyensúlyozókon át, de a műsor részét képezi a kéz- és lábzsonglőrködés és egy western show is.

Az érdeklődők a Facebookon betekintést nyerhetnek a kulisszák mögé: https://www.facebook.com/pages/category/Community/Hung%C3%A1ria-Cirkusz-215075808535819/, további információ pedig a +36305338853 telefonszámon kapható.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére